Midjourney Kursus: bliv AI Ninja på en dag!

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1711 København V
Dage:
1 dage
Pris:
4.800 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 4 evalueringer)
Efterår 2023

Midjourney og billedskabende AI vinder indpas i det kreative landskab og tilbyder imponerende muligheder for at generere forskellige og overbevisende kreative output og produkter – også selvom du ikke kan tegne andet end pindemænd og aldrig har studeret kunst, farvelære, komposition eller kunsthistorie! Men det er svært, og læringskurven er stejl.

Få styr på de nyeste features i Midjourney såvel som gamle kendinge. På kurset kigger vi på de grundlæggende principper i Midjourney og gennemgår i dybden, hvad billedskabende AI er for en størrelse, og hvordan det virker. Vi kigger på forskellige løsninger og platforme, hvad krav det stiller til din laptop /computer.

Vi tager en gennemgang af Discord User Interface, hvordan du inviterer Midjourney bot til din server, laver direct messages, seed, versioneringer, upscalers, user info, settings, commands, parameters, advanced prompts og meget mere.

I dette kursus tager vi på en fascinerende rejse gennem den dynamiske verden af Midjourney og Stable Diffusion, to stærke AI løsninger, der udgør fundamentet for at arbejde på et højt niveau med kunstig billedskabende og video-skabende intelligens.

I løbet af kurset vil vi anvende en kombination af teoretiske rammer, eksempler og praktiske øvelser for at uddybe din forståelse af billed-genererende AI. Du vil få de værktøjer og den viden, der er nødvendig for at komme i gang med at udforske den store og spændende verden inden for området. Så gør dig klar til at begive dig ud på et spændende intellektuelt eventyr, når vi dykker dybt ned i den fængslende verden af Midjourney.

Midjourney – kort beskrivelse

Midjourney er en tekst-til-billede AI-tjeneste, der genererer billeder på baggrund af brugernes tekstbeskrivelser. Den fungerer på Discord-platformen og gør det muligt for brugerne nemt at skabe visuelt tiltalende billeder uden nogen erfaring med kodning. Midjourney, der er grundlagt af David Holz, er et uafhængigt forskningslaboratorium, der udforsker nye tankemedier og udvider menneskets fantasifulde kræfter.

Kurset afholdes på SOHO kontorhotel i Kødbyen:

Undervisere

Maria Prohazka fra Levende Streg

Maria Prohazka er founder og CEO for det visuelle kreative bureau, Levende Streg. Hun er autodidakt illustrator, animator og AI kunstner og har undervist både i folkeskolen, ungdomsskolen og forskellige efteruddannelser i sine unge år (før Levende Streg). Hun har Youtube-kanalen, Levende Streg (https://youtube.com/c/levendestreg), hvor du kan følge på hendes færd efter viden om AI-værktøjer som passer ind i et kreativt workflow – og hvordan man bruger dem som kreative superkræfter. Grib chancen og modtag undervisning fra en professionel kreativ, der bruger AI som del af paletten af kreative værktøjer.