Lave prof video content til SoMe

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2800 Kgs. Lyngby
Dage:
2 dage
Pris:
8.800 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)
Efterår 2023

Få den nyeste viden og trends om hvordan du opnår størst effekt med dine videoer på SoMe. Med udgangspunkt i 5 af de største SoMe platforme, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn lærer du, hvordan du tænker og tilrettelægger dine videoproduktioner, så de kommunikere dine budskaber og rammer målgruppen bedst.

At lave velfungerende video content til sociale medier er et helt nyt ball game. Med den store mængde videoer på sociale medier er det nødvendigt at kende sine kanaler, virkemidler og målgrupper, for at trænge igennem med kvalitet, fremfor kvantitet hvis man vil skille sig ud. Men ikke kvalitet i den gængse forstand. Det er ikke længere nok at lave teknisk flotte videoer. Indholdet skal skæres på helt nye måder, hvis det skal nå bredt ud og fange og fastholde det utålmodige SoMe publikums opmærksomhed. Det kræver det en stor forståelse for publikums SoMe vaner og ikke mindst overblik over mulighederne, begrænsningerne og reglerne for at poste på platformene.

På dette 2 dages kursus lære du:

 • hvad de forskellige sociale medie platforme kan
 • hvilke slags videoer der klarer sig bedst
 • tips og tricks til at optimer dine videoer til SoMe
 • do’s and don’ts mht. at poste videoerne så de organisk, når ud til så mange som muligt.

Video content er den førende kommunikationsform på sociale medier og vinder hele tiden frem. Her er lidt statistikker der underbygger videos relevans:

 • Ca. 70% af den danske befolkning bruger sociale medier mindst 1 gang om dagen.
 • Video på sociale medier bliver delt op til 12 gange mere end statisk indhold (Bitable).
 • 82% af alt den internettrafik der er, bruges på at se online video (Cisco).
 • Over 96 procent af alle virksomheder prioriterer ligeledes video marketing på sociale medier (Hubspot).

Hvem er kurset relevant for?

Kurset er for alle der arbejder med social media markedsføring, content marketing eller content produktion herunder også alle der arbejder med kommunikation. Både for dig der allerede er i gang eller dig der skal til at komme i gang med at bruge video content.

Måske er du, eller sigter du efter at blive, social media content manager i et firma og gerne vil optimere din viden om video posts.

Kurset er også relevant for dig der har en mangeårig erfaring i at producere video, men gerne vil lære de nye spilleregler for video på SoMe.

Hvad lærer du på de to dage?

Med udgangspunkt i 5 af de største SoMe platforme, YouTube, Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn lære du hvordan du tænker og tilrettelægger dine videoproduktioner så de kommunikere dine budskaber og rammer målgruppen bedst.

Du lære:

 • Konkrete forskelle ved forskellige platforme. Fra det indholdsmæssigt til det tekniske.
 • Hvorfor og hvornår du bruger væg-opslag, stories, shorts eller reels.
 • Hvorfor og hvornår du filmer på højkant eller bredformat.
 • Anvendelse af hooks, thumbnails, hashtags, clickable links m.m.
 • At tilpasse videoens længde til de forskellige platforme.
 • Hvordan en effektiv video til SoMe skal bygges op indholdsmæssigt.

Du får et overblik over mulighederne og begrænsningerne på hver enkelt platform og hvad de egner sig bedst til. Her ud over får du vigtige tricks og fifs til hvordan du får dine videoer til at performe bedst, nå ud til flere, og opnå størst impact og interaktion med din målgruppe på de enkelte platforme.

Hvordan foregår undervisningen

Ud fra konkrete eksempler og underviserens unikke erfaringer og lessons learnt vil du få en praktisk indføring i video til sociale medier. Undervejs ser vi på eksempler på storskærm og diskuterer virkemidler, effekt og hvordan vi selv kan gå til vores egne produktioner. I løbet af kurset modtager du digitale handouts, checklister og noter fra undervisningen.

Hvad er udbyttet?

Efter kurset har du:

 • Praktisk forståelse for hvordan du selv kan optimere dine videoproduktioner så de opnår størst effekt.
 • Et godt overblik over hvad de 5 sociale medier platforme kan
 • Viden til at kunne træffe de rette valg så du optimere dine videoposts til hver platform.
 • Værktøjerne til at kunne tilrettelægge effektive videokampagner både indholdsmæssigt og teknisk.
 • Handouts, checklister mm. så du kan arbejde videre selv efter kurset.

Krav for at deltage:

Kurset kræver ingen forudgående kompetencer

Din underviser

Sohail A. Hassan
Filminstruktør og -producer
Sohail A. Hassan har arbejdet i filmbranchen i mere end 30 år (bl.a. for Zentropa) og har i sine egne produktionsselskaber BLiKFANG FILM og Pure Fiction skrevet, instrueret, filmet, klippet og produceret alt fra prisvidende dokumentar- og kortfilm til spillefilm, samt en lang række kampagne- og reklamefilm, musikvideoer, virksomhedsprofiler, VR-film og meget mere. Sohail har undervist i alle aspekter af filmproduktion siden 90’erne, på bl.a. Film- og TV-produktionsuddannelsen (FTP), DFI’s filmværksted, højskoler, seminarer, gymnasier og holdt mange kurser. Han var med til at starte filmskolen Station Next op i filmbyen. De seneste år har han kastet sin kærlighed på video på sociale medier og har bl.a. arbejdet med nogle af landets største influencere.

Undervisere

Daniel Hoffe

Kreativ Direktør hos Hoffe ApS

Mere om dette kursus