Lær at skrive intuitivt

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8300 Odder
Dage:
1 dage
Pris:
4.500 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 193 evalueringer)
Efterår 2024

Har du lyst til at skrive dig fri? Ku’ det være fedt at nørde intuitiv skrivning en hel dag? Længes du efter at skrue ned for præstationspresset og op for dig?

Så kom og eksperimenter med intuitiv skrivning i Tina Andersens køkken på Saksild Strand. Vi nørder forskellige indgange til at skrive intuitivt og skruer op for kreativiteten, intuitionen og det frie flow.

 

Præstationsfrakken bliver uden for døren

Vi sætter os ikke bare bum ned og er kreative og skriver intuitivt. Der er nødvendige spilleregler,  rammen er betydningsfuld, tillid er afgørende, og vores mindset batter big time.

Derfor starter vi med at efterlade præstationsfrakken uden for døren sammen med vores indre dommere og begrænsende overbevisninger. Sammen skruer vi op for kreativiteten, intuitionen og forbindelsen til hele dig og udforsker at skrive fra både hoved, krop, hjerte og intuition.

 

Vi skriver os fri

Den intuitive skrivning inviterer os ud af vores komfortzone og hjælper os i kontakt med noget andet, end det vores intellekt, tanker og tankemønstre byder ind med. Den får os ud af hovedet, ned i kroppen og ind i nuet. Derhen hvor vi får hul igennem til vores indre kreativitet og originaliteten.

Vi eksperimenterer med at skrive uden at bruge hovedet og den bevidste del af hjernen. Vi eksperimenterer med at skrive fra andre steder end dine tanker og mentale felt.

Intuitionen tvinger os til at være til stede i nuet – eller hvis vi ikke er i nuet, mister vi kontakten til vores intuition.

 

Du får:

  • Konkrete metoder til at trække mere på hele dig, når du skriver
  • Konkrete metoder til at skrue op for kreativiteten
  • Teknikker til intuitiv skrivning
  • Træning i flowskrivning
  • Fornemmelse for forskellen på at skrive fra hoved, krop, hjerte og intuition


Fokus på din proces

Fokus er på dig og din proces i en ramme, der bryder radikalt med kontor og klasselokale: mit køkken og max fem deltagere. Vi lader naturen, bevægelse, walk & talk og stillegang hjælpe til at med at komme til stede i nuet, mærke kroppen og skrue op for kreativiteten og intuitionen.

Få inspiration og mere info om AndersensBureau på andersens.dk

Du kan også læse lidt mere om AndersensBureau her på ME-sitet.

Undervisere

Tina Andersen

(Skrive)coach, fortællenørd og frihedspioner. Idémager, eventyrer og indehaver af AndersensBureau –  fordi fortællingen tæller.

Tina er ophavskvinde til ‘Fortæl Journalistik fra Hjertet’, hvor hun samler alt, hvad hun ved om journalistik, fortællingens kraft og kreativitet koblet med en indre visdom om, at verden har brug for, at journalistikken bevæger sig i en ny retning. Set i bakspejlet har hun brugt de sidste 30 år på at blive klar og kvalificeret til at stille sig op på ølkassen med tragten for munden for at gå forrest for fremtidens hjertejournalistik.

Hun er uddannet journalist & cand.public med speciale i narrativ journalistik & storytelling og kobler sin ekspertise i (journalistiske) fortællinger og kreative flows med sine intuitive kompetencer og evne til at skabe tillidsfuldt nærvær i nuet. Og så trækker hun på +20 års erfaring som underviser og skrivecoach i mediebranchen.

Engang journalist på Det Fri Aktuelt og siden fagmedarbejder på DMJX med fortællende journalistik og kreativ skrivning som ekspertområde, men først og fremmest soloselvstændig, der brænder for fremtidens journalistik og et bæredygtigt arbejdsliv med max frihed.

Også her har hun gået vejen selv og flere gange taget sin hjertebusiness til next level . Grundværdierne er de samme, men den personlige udvikling og faglige forvandling er stor. Vilde transformationer. I dag har hun fintunet sin egen unikke hylde som formidler og lever, så hun aldrig brænder ud.

Tina holder skriveretreats, walkabouts, kurser i sit køkken og to længere efteruddannelsesforløb ‘Find din unikke hylde som formidler’ og ‘Fortæl Journalistik fra Hjertet’, der strækker sig over henholdsvis tre og otte måneder.

Mere om dette kursus