Lær at mestre videooptagelser med tilgængeligt lys

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
Dage:
1 dage
Pris:
5.200 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)
Efterår 2024
Photographer recording interview of businessman in board room

Vil du give dine produktioner og optagelser et visuelt løft med lækkert lys?

Dette kursus er til dig, der ønsker at lære at udnytte tilgængeligt lys optimalt og skabe professionelle og øjenfængende videooptagelser uden at investere i dyrt udstyr.

På denne 1 dags workshop lærer du hvordan du optimerer kvaliteten af dine videooptagelser ved at bruge naturligt eller tilgængeligt lys i din omgivelser. Du behøver ikke avanceret udstyr for at opnå gode resultater – kendskab til lysforholdene omkring dig og de rette færdigheder til at udnytte dem, kan hjælpe dig med at skabe det visuelle udtryk du stræber efter.

Du lærer:

  • Interview: Hvordan belyser vi en person så vedkommende ikke fremstår fladt og uvedkommende, men får dybde og karakter?
  • Udnyt Naturligt Lys: Lær at identificere og udnytte naturlige lyskilder, og placer dig strategisk for at opnå god og ensartet belysning uden hårde skygger.
  • Mobile Lyskilder: Integrer bærbare LED-lamper, eller lysstofrør som supplement til naturligt lys. Juster afstand og retning for at skabe den optimale belysning.
  • Lysretning: Eksperimenter med forskellige vinkler for at afgøre den mest flatterende lysretning – bl.a frontal, sidelæns og ovenbelysning for at opnå ønsket effekt.
  • Diffusion: Lær at blødgøre hårdt lys ved hjælp af diffusionsteknikker.

Undervisere

Martin Egedal

Mere om dette kursus