Klippeworkshop: SoMe video – december

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
Dage:
5 dage
Pris:
14.200 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)
Efterår 2023

At klippe en film handler om meget mere en blot at sætte en masse klip sammen i en bestemt rækkefølge. Klipning er et særligt sprog der udvikler sig konstant. Et sprog der kan vække stærke følelser hos publikum hvis det anvendes korrekt. Klipningens udvikling har fulgt udviklingen af levende billeder fra stumfilm til spetakulære audiovisuelle effektorgier som Avatar og forgrenet sig ud til TV og senest til internettet og de sociale medier.

På dette 4 dags workshop lære du klipnings sprog at kende og du lære hvordan du konkret kan bruge den til at styrke dine SoMe videoer. Der er undervisning mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag er afsat til løsning af hjemmeopgave.

Vil du udnytte dit materiale optimalt og samtidig opnår større gennemslagskraft med dine videoer?

Så tag på dette 5 dages kursus ’Klippeworkshop: Online videoer’ med Casper Joel, der har 15 års erfaring som klipper, fotograf og tilrettelægger af online videoer i det korte format, og få styr på de grundlæggende regler, tips og tricks til en stærkere klipning.

Klipningen er et af de stærkeste virkemidler i filmproduktion, og det korte format kræver en endnu større bevidsthed og beslutsomhed, fordi du ofte skal formidle dit budskab på mindre end 10 sekunder.

På kurset guider Casper dig igennem den nødvendige teori og metoder, så du kan identificere de forskellige klippeteknikker og vurdere, hvilke der egner sig bedst til din korte film. Du lærer også, hvordan du tager beslutninger omkring klipningen, så du kan styre og tydeliggøre dit budskab i forhold til målgruppen.

Undervisningsform

Dette er et praktisk workshop. Underviseren vil løbende introducere dig til nye viden og teorier som efterfølgende skal afprøves ved klippebordet. Du klipper i forproduceret materiale fra underviserens eget bagkatalog. Hver øvelse afsluttets med visning og direkte feedback fra underviseren og de øvrige deltagere.

Output

Gennem teori og mange praktiske øvelser lærer du den korte online videoklipnings finurlige sprog at kende. Efter endt kursus vil du have tilegnet dig en dybere forståelse for klipning i de korte formater til online brug samt en forståelse af, hvordan du selv kan anvende disse i dine egne produktioner. Du lærer at identificere og selv anvende de forskellige klippeteknikker samt forberede dine egne og andres optagelser, så de egner sig til
klipning.

Målgruppe

Alle, der beskæftiger sig med eller vil beskæftige sig med produktion af video content til SoMe i forbindelse med tilrettelæggelse, optagelse og redigering.

Mere om dette kursus