Klip en trailer som fænger!

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2200 København N
Dage:
3 dage
Pris:
12.400 kr. | PU-støtte: 3.900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)
Efterår 2023

Optimer din trailer-klipning med vores 3-dages workshop! Lær alt om trailerens anatomi, dramaturgi og værktøjer til at skrive et klippemanus og vælge lydeffekter og musik. Hands-on opgaver og feedback fra underviseren, Lasse Farver, der har klippet over 1.000 trailers for DR, TV2 og Discovery Networks. Uanset om du er klipper, tilrettelægger eller arbejder med video content, vil denne workshop gøre dig dygtigere til at fænge og fastholde seernes opmærksomhed. Medbring en computer med professionelt klippeprogram installeret og vær klar til at tage din trailer-klipning til næste niveau!

Du lærer

  • En indføring i trailerens anatomi med de vigtigste do’s and don’t’s.
  • Kendskab til trailer-dramaturgiens begreber og nøglefunktioner.
  • Forståelse for at skrive et trailer-klippemanus, en trailer-speak samt vælge lydeffekter, musik og brug arkivklip, YouTube-materiale og andet.
  • Én til én sparring og feedback
  • Teoretisk fundament i forhold til “løftet” til seeren, hook, cliffhanger m.m.
  • Hands on opgaver, hvor du selv prøver kræfter med at klippe en trailer.
  • Et fælles sprog med andre klippere, så du kan begå dig i en professionel kontekst.
  • Inspirerende eksempler på gode og dårlige trailere og hvordan dette ændrer sig over tid.
  • Indblik i nye tendenser i kølvandet på streaming giganternes indtog i medielandskabet.

Udbytte
Kurset gør dig i stand til at forstå, hvordan et film/tv-produkt mest effektivt kan sælges via en god trailer. Og samtidig får du de konkrete værktøjer til at klippe en trailer der fænger så meget som muligt.

Undervisningsform
Denne 3 dages workshop er en blanding mellem teori, inspiration og hands on arbejde med selv at klippe en trailer. Underviseren giver løbende én til én feedback på de praktiske øvelser og formidler kursets faglige grundlag i fællesskab gennem teori og en række trailer-eksempler indenfor en bred vifte af genrer og klippemæssige tilgange.

Om underviseren
Lasse Farver har igennem 20 år klippet over 1.000 trailers og promoer for DR, TV2 og Discovery Networks – for livstilsprogrammer, dokumentarer, spillefilm, børneprogrammer, sport og nyheder. Han har desuden været producer og instruktør på flere store tv-kampagner som Knæk cancer, folketingsvalg, X-factor, Licenskampagner, Melodi Grandprix og DR-brandkampagner mm.

Hvem er du?
Denne workshop er til dig som er klipper, tilrettelægger eller anden funktion som gerne vil i gang med at klippe trailere, eller som ønsker at blive endnu bedre til det. Kurset er skræddersyet til dig som skal skærpe tv, film, reklame, kampagne eller andet video content overfor seere eller kunder. Og uanset hvilken genre eller situation, hvor du har behov for at ‘tease’ for noget audiovisuelt indhold, vil denne workshop gøre dig dygtigere og mere driftsikker.

Praktisk
Du skal medbringe en computer (PC eller MAC) med et professionelt klippeprogram installeret: AVID, Adobe Premiere Pro, Final Cut eller DaVinci Resolve. (Vi kan tilbyde leje mod betaling). Husk hovedtelefoner.

Undervisningen vil i videst muligt omfang være differentieret til dine færdigheder, men du skal beherske dit klippeprogram.. 

Undervisningen foregår i Nomad Workspaceog er inklusiv frokost, kaffe/te  og snacks i løbet af dagen. 

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Undervisere

Lasse Farver

Lasse Farver har igennem 20 år klippet over 1.000 trailers og promoer for DR, TV2 og Discovery Networks – for livstilsprogrammer, dokumentarer, spillefilm, børneprogrammer, sport og nyheder. Han har desuden været producer og instruktør på flere store tv-kampagner som Knæk cancer, folketingsvalg, X-factor, Licenskampagner, Melodi Grandprix og DR-brandkampagner mm.