InDesign Smart Start – X

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
5.990 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 33 evalueringer)
Efterår 2023

Kurset varer 1 dag. Allerede dagen efter kurset kan du laver lækre sager i InDesign. Kurset er for begyndere hvor du lærer det allervigtigste. Efter kurset får du en stribe træningsvideoer der alle rummer det som er gennemgået på kurset og mere til. Se det som en opskriftsbog – bare på video. Det får du på en USB nøgle.

OBS: Fri dato! Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Du vil igang men har ikke brug for at lære det hele på en gang. Det er måske kun småting af brochurer og flyere du har mest brug for at lave. Så hvorfor ikke bare blive god til det?

Og vente med resten til når behovet opstår.

Tekst hieraki InDesign Kursus
 • Brugerfladen sat smart op samt farvestyring
 • Sideopsætninger
 • Tekstopsætninger herunder import af Wordfiler
 • Billederopsætninger og opløsninger
 • Mosaikker og kreative billedtricks
 • Udkørsel til tryk og digitale medier

 

Nemt at huske metoder fordi … videoer!

Du får en stribe videoer med hvor hovedparten er noget jeg gennemgår sammen med dig på kurset. Er der nogle hjørner og vinkler der lige glemmes kan du altid gå tilbage til en konkret video af hvordan man gør.

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem, sammen med specielle træningsvideoer og huskesedler.

Sådan bestiller du et InDesign kursus

 1. Book kurset.
 2. Jeg ringer til dig og sammen aftaler vi en kursdag.

Klart læringsmål med konsolidering

Øvelserne har til formål at træne og forstå en proces. Øvelserne er designet med henblik på at kunne lave design med det samme efter kursus. Der kommer en ren forståelse af teknik, teori og designmuligheder.  De specielle øvelser får du også som huskevideoer hvor du altid kan gå tilbage og finde den helt rigtige metode eller se “hvordan var det lige nu det var?”

Det er et stærkt kurateret kursus hvor teknikkerne er forholdsvis nemme at lære og især huske, til brugere der ikke sidder med InDesign tit. Videomaterialet er korte videoer så det er nemt at overskue og hoppe ind og genfinde en teknik der skal bruges her og nu. Kurset følger en rød tråd som også afspejles i huskevideoerne.

Det praktiske

 1. Det er inkl. forplejning, så du skal ikke tage madpakke eller drikkedunk med.
 2. Der er computer bygget til grafiske brug til rådighed – du er også velkommen til at bringe din egen. Det er op til dig. Bringer du din egen er der ekstra tastatur/mus og 27″ monitor til dig. Husk oplader!
 3. Du er med til at finde kursusdagen som passer bedst ind i din kalender og arbejdsopgaver. Du kan snildt flytte kursusdagen, bare sig til senest 5 dage før. Jeg skal lige have en chance for at pakke kalender også.

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!