InDesign Begynder – enekursus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
2 dage
Pris:
9.990 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 33 evalueringer)
Efterår 2023

Passer busruten ikke helt til det du vil lære, er det tid til taxaturen. Enekurser har fokus på hvor du er og hvor du vil hen.  Du får et indhold der er nemmere at huske og bruge i praksis end med en kursusbustur, hvor der også er fokus på det, du aldring kommer til at bruge.

Du lærer i dit tempo. Vi bruger ikke tid på det du ved i forvejen. Du deler ikke dit kursus med andre, der ikke er på dit niveau.

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

InDesign i Praksis

Du får styr på programmet, fordi du lærer hvordan, det både virker og arbejder. Du får gearet din egen brugerflade, der et tilpasset dit behov. Du finder ud af, hvordan du laver annoncer eller magasiner, plakaterfoldere i alle formater eller vignette billeder til SoMe platforme som Linkedin eller Facebook.

 

 • Smart opsætning af InDesign med paneler og hemmelige indstillinger
 • Layout for sider
 • Sidehoved og sidefods koncept
 • Typografi og automatformatteringer
 • Billedkasser og AI
 • Skaleringer af tekst og grafik
 • Problemfri opsætning af 3-fløjet folder
 • Effekter på grafik og billeder
 • Eksport til digitale platforme
 • Eksport til printfiler
Export to PDF InDesign Kursus

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem, sammen med specielle huskesedler.

Ikke kun teknik, men ligeså meget design!

Du finder ud af smarte måder at sætte et dokument op på og hvor rasende elegant det er, at arbejde med basis typografien. Korrekturgange bliver en leg og du får nogle toplækre kreative tips til hvordan dit layout bliver bedre. For det hele skal se fantastisk ud. Og det bliver det, når du bliver klogere på skrifter, billeder og hvordan du sætter det sammen på en smuk måde.

Du lærer hvad du kan med typografi, tekst der løber automatisk rundt i kasser og korrektur i tekst. Du finder ud af hvordan du beskærer billeder direkte i InDesign og laver dekorative rammer der passer til den skandinaviske designstil. Vi arbejder med lækre liste opsætninger der er gode til agendaer og invitationer udover tabeller hvis du skal vise mange tal frem.

Men det er ikke nok. Alt dit designarbejde skal ud til publikum. Noget skal til hjemmeprinter, andet til trykkeren og meget til online medier hvor du kan promovere begivenheder. Du får styr på hvad billedkvalitet er og hvordan du får det ud på den bedste måde.

Klart læringsmål med konsolidering

Enekurser har den ultimative fordel at du lynhurtigt kan projektere din læring over på dit arbejde. Du kan komme med konkrete spørgsmål der kan øves med det samme. Vi bruger ikke tid på emner der er irrelevante for dig som vi kender det fra holdkurser.

Øvelserne har til formål at træne og forstå en proces. Øvelserne er designet med henblik på at kunne lave design med det samme efter kursus. Der kommer en ren forståelse af teknik, teori og designmuligheder. Indholdet er arbejdsrelateret og jeg perspektiverer nye muligheder for dig.

Det praktiske

 1. Jeg kontakter dig inden kursus, så vi afstemmer en præcis agenda. Den kan vi, modsat holdkurser hvor 3-4 andre også skal tilgodeses.
 2. Det er inkl. forplejning, så du skal ikke tage madpakke eller drikkedunk med.
 3. Der er computer bygget til grafiske brug til rådighed – du er også velkommen til at bringe din egen. Det er op til dig. Bringer du din egen er der ekstra tastatur/mus og 27″ monitor til dig. Husk oplader!
 4. Du kan snildt flytte kursusdagen, bare sig til senest 5 dage før. Jeg skal lige have en chance for at pakke kalender også.
 5. Du er med til at finde kursusdagen som passer bedst ind i din kalender og arbejdsopgaver

Internt InDesign virksomhedskursus

Dette kursus kan også bestilles som internt/virksomhedskursus. Kontakt Benny og få lavet en perfekt agenda der servicerer jeres her og nu behov. Jeg har dyb brancheerfaring og kan hurtigt perspektivere de nye muligheder også.

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!