Illustrator Professionel

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 33 evalueringer)
Efterår 2024

Her fokuserer vi på, hvor du er, og hvor du vil hen. Jeg skaber et kursus specielt tilpasset til dig, som er perfekt til det, du ønsker at opnå med Illustrator.

Du lærer i dit eget tempo, da vi starter på dit niveau. Du kan få koncepter forklaret lige så mange gange du har brug for. Dette enekursus er fuldstændig tilpasset dine specifikke behov.

På dette kursus kan du få specialviden om de områder der er relevante for dit illustrationsbehov. Og tekniske områder kunne være:

  • Maskninger
  • Avancerede forløbsfarver
  • Tegneteknikker
  • Farvelægningsprincipper
  • Mønstre

Kurset er perfekt til dig som professionel, der ønsker at tage det næste skridt uden at skulle bruge tid på emner, du allerede mestrer.

Vi vil bruge vores tid sammen på at bringe dig i den retning, der er rigtig for dig, ved hjælp af de mest relevante teknikker, der kan hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere.

Helt konkret kan du fortælle mig hvad du laver hvordan. Så kan jeg hurtigt finde ud af om der er bedre eller mere korrekturvenlige metoder til det du lever af. Det koster kun en telefonopringning. Den er der mange der tager inden booking. Så får du det helt rigtige kursus skræddersyet til dine behov.

Illustrator kursus

Hvordan?

OBS: Dato er vejledende. Vi aftaler når du booker, så det passer med din kalender.

Jeg kontakter dig inden kursus, så vi afstemmer en præcis agenda der passer til dig. Vi kan fokusere meget på de sager du helst vil skabe.

Det er inkl. frokost og kaffe+the

Der er computer bygget til grafiske brug til rådighed – du er også velkommen til at bringe din egen. Det er op til dig. Bringer du din egen er der ekstra tastatur/mus og 27″ monitor til dig. Husk oplader!

Support: Der er 12 måneders email support med i kurset.

Materiale: Alle øvelser får du med hjem, sammen med specielle huskesedler

Undervisere

Benny Thaibert

Jeg underviser for at få dit bundniveau højere og gøre din hverdag nemmere.

Jeg er Adobe Certified Instructor med masser af reel praktisk erfaring. Jeg elsker at fordybe mig i nyheder og teste det ud for at finde nye veje der måske sparer tid eller giver endnu flere kreative muligheder.

I praksis har jeg egen tegnestue hvor jeg laver alt fra billedbehandling, layout, illustration og videoer til Sociale Medier. Derfor ved jeg i praksis hvad der er godt og skidt i netop Photoshop, InDesign og Illustrator og derfor er der noget både for begyndere og professionelle.

Iøvrigt har jeg en blog på BitSpot hvor jeg deler generøst ud af brugbare tips.

Jeg kan godt lige at tegne og tage billeder i fritiden. Så i 2019 åbnede jeg et hygge galleri for at vise det frem. Det er her BitSpot afholder kurser med dedikeret kraftig kursuscomputer samt gode 27″monitorer. Så du kan se noget!

Mere om dette kursus