Hurtiglæsning – Få lynhurtigt overblik, og spar værdifuld researchtid (UDSOLGT)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2750 Ballerup
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.700 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Efterår 2023

Flyv gennem research, artikler, rapporter og notater – og forstå det hele

I en travl hverdag, med korte deadlines, hvor mængden af læsestof bliver større og større, er der sjældent timer nok i døgnet til bare at læse almindeligt.

De fleste læser med samme læseteknik, som de lærte i folkeskolen. Det vil sige ord-for-ord, med indre højtlæserstemme og med en tendens til mange tilbagehop, hvor det samme læses igen og igen.

 

Fakta er, at hvis du vil nå gennem bunkerne af artikler, rapporter, notater osv. uden unødvendig stress og frustration, er der rigtig meget tid at spare ved en optimering af dine læseteknikker.

 

Heldigvis er det både muligt og forholdsvis enkelt at blive en hurtigere læser, og samtidig øge fokus og forståelsen, og en hel del medlemmer har allerede gennemført eller bestilt kurset.

Du sparer nemlig dig selv for både tid, frustration og tabt læseglæde, når du læser med den rigtige teknik.

Du går ikke længere i stå i store læseopgaver, og du kan lynhurtigt sætte dig ind store tekster og uddrage essensen, og på den måde frigøre tid til andre opgaver.

Samtidig skaber overblikket ro på bagsmækken, og det er med til at minimerer stress.

Virksomheden får en gladere og mere tilfreds medarbejder, som har større overblik og færre frustrationer, og som fremover vil kunne frigøre en masse tid og ressourcer, som kan bruges på andre opgaver.

På én dags kursus fra kl. 9 til 16 introduceres du for en række forskellige læseteknikker, så det fremover bliver let at vælge den rigtige teknik til det rigtige læseformål.

Og effekten er både markant og målbar. Læser du blot èn time om dagen, kan du med en fordobling af din læsehastighed frigøre 14 hele arbejdsdage til andre opgaver!

 

Mere end 28.700 tilfredse deltagere har allerede lært de effektive teknikker

 

Kursusform
Det er et meget deltageraktivt kursus, hvor du  efter korte, præcise oplæg i plenum, arbejder selvstændigt med teknikkerne i dit eget tempo.

Hele tiden superviseret af underviseren, så du får tips og individuelt input til, hvordan du bedst bruger teknikkerne til at understøtte din læseform, og arbejdsopgaver.

Samt tips til hvordan fx læringsstile, kropsholdning, lys og støj, kan påvirke din læseoplevelse både positivt og negativt.

Udover de effektive læseteknikker, bliver du også klogere på, hvordan du lærer bedst; hvordan du husker bedst, og hvordan du kan strukturere din læsning, så du udnytter dine ressourcer bedst muligt.

Hurtiglæsning som har eksisteret siden 60’erne, og det er der mange gode grunde til. Det er enkelt. Det virker!

 

Flere kurser i efteråret 2023

3. oktober
14. november

Se også muligheden for at tage kurset online, med samme gode resultater.


Tilfredse deltagere siger om dette kursus:

Mit læsetempo blev øget gevaldigt
Jeg var meget begejstret for kurset! Følte virkelig, jeg lærte noget og var meget glad for blandingen mellem øvelser og teori. Det var mange a-ha-oplevelser undervejs. Anja var meget klar i spyttet, og det gjorde, at man virkelig spidsede ører. Fra begyndelsen havde jeg absolut fornemmelsen af, at jeg kunne lære noget, hvis jeg ville investere tiden i det. Rigtig god respons og efterkritik på hver øvelse. Jeg synes, alle i mit fag burde tage kurset, fordi man virkelig bliver hurtigere til at læse – og fordi man bliver meget bevidst om sin læseteknik.
Pernille Wass, Politikens forlag

 

Følte mig som en mental Supermand…
Jeg gik meget opløftet fra kurset… følte mig som en mental Supermand… har allerede anbefalet kurset til adskillige på mit arbejde.
Tine Johansen, Formand, Dansk Journalistforbund


Jeg vil anbefale kurset til alle, der har et stort læsepensum på jobbet

Kurset gav mig et indblik i, hvad der sænker mit læsetempo, og hvad der kan øge tempoet til et højere niveau uden tab af forståelse. Anja havde overblik, struktur og naturlig autoritet.
Helle Stavnem, Politikens forlag

 


Læs hvad andre deltagerne siger om kurset

Test din læsehastighed og dit potentiale

Andre end dig? Få en pris på et kursus afholdt i din virksomhed

 

 

Undervisere

Anja Thybo

Underviseren på kurset hedder Anja Thybo, og hun har mere end 18 års erfaring med hurtiglæsning.

Anja er ekspert i effektive læse- og læringsstrategier, der bringer dig i mål – på jobbet, til mødet og på studiet. Hun underviser ledere, medarbejdere og unge studerende, og hendes kursister kommer typisk fra videnstunge brancher i det private erhvervsliv, fx medico, advokater, revisorer, journalister og politikere. Der er også en del ministerier og styrelser blandt kunderne.

Udover kurser, workshops og 1:1 undervisning i dansk erhvervsliv, har Anja i flere år været tilknyttet CBS og DTU, hvor hun underviser de Masterstuderende i hensigtsmæssige læsestrategier i forbindelse med deres studie.

Anja Thybo er en erfaren underviser, som med en smittende entusiasme flytter dine grænser for, hvad du troede var muligt.

Mere om dette kursus