Grundlæggende projektledelse

Startdato:
Udbyder:
Sted:
6000 Kolding
ME plus:
ME
Dage:
6 dage
Pris:
16.900 kr. + moms | PU-støtte: 5.400 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 4 evalueringer)
Forår 2024

Grundlæggende projektledelse er uddannelsen, hvor du kommer i dybden med projektformen som arbejdsredskab med særligt fokus på samarbejdet i projektet og din rolle.

  • Du får masser af tid til at træne dine evner som projektleder, og du arbejder praktisk med projektstyringsværktøjer, som du afprøver gennem spil og gruppearbejde.
  • Projektlederens rolle
  • Kommunikation, samarbejde og motivation
  • Mål, succeskriterier, estimering og risikostyring
  • Projektorganisation og -planlægning
  • Projektmodeller
  • Belbin Teamrolleprofil og Belbin-modellen
  • Forandringsledelse og konflikthåndtering

Søren Leth giver i videoen et hurtigt overblik over uddannelsen 
Hør Søren Leth Nielsen, ekstern underviser ved IBC Kurser, fortælle om udbyttet ved at deltage på uddannelsen Grundlæggende projektledelse.

Vi sørger hele tiden for at opdatere uddannelsesplanen, sådan at du altid får de mest efterspurgte fagemner og bedste undervisere på uddannelsen.

Projektledelse af Niels Vestergaard Olsen og Susanne Muusmann Lassen

Du får den populære lærebog om projektledelse
Deltagerne får bogen “Projektledelse” af Niels Vestergaard Olsen og Susanne Muusmann Lassen, der med en praktisk tilgang giver høj faglig viden og forståelse for projektledelse.

“Projektledelse” giver et nutidigt syn på projektledelse med fokus på bl.a. det dynamiske projektteam og kropssprogets betydning for kommunikation og relationer i projektarbejdet.

Et godt opslagsværk, du kan bruge, når du kommer hjem fra kurset og skal have al din nye viden omsat til praksis i din hverdag.

Datoer

Grundlæggende projektledelse, Kolding – 29/01/2024

Der er undervisning i Kolding på følgende dage kl. 8.30 – 15.30:

29. og 30. januar
19. og 20. februar
11. og 12. marts

Grundlæggende projektledelse, Kolding – 06/05/2024

Der er undervisning i Kolding på følgende dage kl. 8.30 – 15.30:

6. og 7. maj
27. og 28. maj
17. og 18. juni


Målgruppe 

Den Grundlæggende Projektlederuddannelse er for dig, der er projektleder eller kommende projektleder, og ønsker at få overblik over et projekt, dets indhold og metode. Selvom du har arbejdet med projekter i nogle år, er der stadig meget nyt at lære på kurset. Det er ikke en forudsætning, at du har tidligere erfaring med projekter og projektarbejde.

 

Uddannelse skal være en oplevelse
I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand.

Der er forplejning med i prisen. Du får IBC caféens velassorterede udbud af morgenmad, frokost og eftermiddagskage. Du er hele dagen velkommen til at tage for dig af gratis frisklavet kaffe og te samt vand m/u brus i caféen. Maden på IBC er en del af oplevelsen.

Handelsbetingelser og vilkår
Her finder du praktiske informationer om handelsbetingelser og vilkår, når du deltager i efteruddannelse hos IBC Kurser.