Figma kursus – UX og UI Prototyper – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Borgergade 20 3. sal 1300 københavn k
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Forår 2024

Vil du lære at designe smukke og funktionelle brugergrænseflader og prototyper ved hjælp af Figma? Så er dette 1-dags Figma kursus for dig. 

Figma bruges til design af websites, apps, logoer og meget mere. Det er et cloud-baseret program, som gør det let at samarbejde. Figma giver både designere, udviklere og andre teams i en organisation mulighed for at følge den røde tråd i en virksomheds profil.

På kurset arbejder vi med UI (User Interface), samt UX (User Experiences), som er de gode brugeroplevelser. Efter kurset har du fået det fulde overblik over Figma’s brugerflade og du kan oprette designs til forskellige målgrupper.

Du får en grundig indføring i brug af Figma’s vigtigste værktøjer og funktioner, og du får et godt indblik i hvordan du bedst laver opsætning af dine design designs til eksport.

Det vil du lære på Figma kursus – UX og UI Prototyper

Kom godt fra start i Figma

Du bliver introduceret til Figma’s brugerflade og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

 

Design rigtigt fra begyndelsen

Du lærer at arbejde med gitre og rammer for at organisere dine designs samt at arbejde med tekst og typografi, så dine designs skiller sig ud fra mængden.

 

Effektivt design

For at arbejde effektivt lærer du at oprette symboler og komponenter, og du lærer også, hvordan du kan skabe responsive designs, der fungerer på alle skærmstørrelser.

 

Færdigt arbejde

Du lærer at eksportere dine designs til videre udvikling og har fået avancerede teknikker til design af flotte UI- UX-grænseflader.