Figma kursus – UX og UI Prototyper – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bødker Balles Gård 19 8000 Aarhus C
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

På dette 1-dags Figma kursus vil du lære at designe smukke og funktionelle brugergrænseflader og prototyper ved hjælp af Figma.

Figma er i dag et af de mest populære cloud-baserede programmer til design af websites, apps, logos og meget mere, og med Figma er det let at samarbejde med flere personer, så både designere, udviklere og andre teams i en organistion kan følge den røde tråd i en virksomheds profil.

Vi arbejder med UI, der står for User Interface, samt gode brugeroplevelser, UX, hvorved der menes User experiences, og efter kurset har du fået det fulde overblik over Figma’s brugerflade og kan oprette designs til forskellige målgrupper.

Du får en grundig indføring i brug af Figma’s vigtigste værktøjer og funktioner, og desuden får du et godt indblik i rigtig opsætning af designs til eksport.

 

Det vil du lære på Figma kursus – UX og UI Prototyper

 

Kom godt fra start i Figma

Du bliver introduceret til Figma’s brugerflade og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

 

Design rigtigt fra begyndelsen

Du lærer at arbejde med gitre og rammer for at organisere dine designs samt at arbejde med tekst og typografi, så dine designs skiller sig ud fra mængden.

 

Effektivt design

For at arbejde effektivt lærer du at oprette symboler og komponenter, og du lærer også, hvordan du kan skabe responsive designs, der fungerer på alle skærmstørrelser.

 

Færdigt arbejde

Du lærer at eksportere dine designs til videre udvikling og har fået avancerede teknikker til design af flotte UI- UX-grænseflader.