Explainers i Adobe After Effects

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
Dage:
5 dage
Pris:
16.800 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 5 evalueringer)
Efterår 2024

Er du kreativ grafiker, der søger et kursus i at skabe explainers, der er visuelt imponerende og formidler dit budskab effektivt?

Dette kursus, “Explainers i Adobe After Effects,” er skræddersyet til dig, der ønsker at fordybe dig i visuel kommunikation, forfine dine færdigheder og mestre kunsten at formidle komplekse budskaber på en kort men grafisk og engagerende måde.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig specifikt til kreative grafikere og designere, der ønsker at udvide deres kompetencer inden for animation og motion graphics. Uanset om du arbejder som freelance grafiker eller er en del af et kreativt team, vil dette kursus give dig de nødvendige færdigheder til at løse opgaver inden for animation og visuel formidling.

Du lærer

I løbet af denne workshop lærer du hele processen omkring produktionen, og skabelsen af en explainer video. Vi skaber en prototype, hvor du får en fornemmelse for de nødvendige færdigheder, der skal til for at tackle et projekt fra start til slut. Du vil på den måde blive introduceret til og få hands-on med alle de elementer der indgår i professionel produktion.

  • Kundehåndtering, script og brief
  • Konceptudvikling, moodboards og inspiration
  • Sketching, storyboards og animatic
  • Design, styleframes og boardmatic
  • Lyd design, voice over og sound effects
  • Filstruktur, planlægning og budgetter

Undervisningsmetode

Undervisningen er ‘hands on’ og veksler mellem gennemgang af teori, eksempler, øvelser og arbejde på dit eget projekt.

Du arbejder på din egen computer med Adobe After Effects og Media Encoder installeret hjemmefra ( Det vil være en fordel hvis du også har installeret et grafisk program som fx Photoshop eller Illustrator).

Forudsætninger

Du skal som minimum være begynder i enten Adobe Photoshop, eller Adobe Illustrator og du skal være bekendt med Adobe After Effects.

Udbytte

Efter kurset er du i stand til at strukturere dit eget explainer animations/video projekt, og har redskaberne til at løse opgaver og lede udviklingsprocessen i samarbejde med samarbejdspartnere og kunder.

Undervisere

Harley Nanfeld Foged

Harley Nanfeld Foged er uddannet indenfor visuel kommunikation og arbejder som animator på explainer bureauet Madeclear. Har erfaring som workshopleder og underviser på højskoler, designskoler og fagforeninger i animation og produktionen af explainer videoer. Har tidligere arbejdet for DR nyheder i deres explainer afdeling.