DaVinci Resolve – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Borgergade 20 3. sal 1300 københavn k
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

Med DaVinci Resolve får du et redigeringsprogram som giver dig mulighed for at løfte dine produktioner til professionelle højder. Programmet kan bruges til både store og små produktioner. Lige fra videoer til YouTube-kanaler til større Hollywood-produktioner af TV-serier og film.

Med dette får kursus får du en grundig introduktion til DaVinci Resolve, og til programmets mange stærke værktøjer indenfor bl.a. colorgrading. 

Med ‘Edit’-delen af DaVinci Resolve lærer du at redigere små og store produktioner. Programmet giver samme muligheder som Premiere Pro og Final Cut. Du lærer også, at eksportere dine produktioner til sociale medier, Youtube og til 4K opløsning. Vi ser på, hvilke faktorer der kræves, når man skaber videoer til sociale medier, som f.eks. undertekster og klar lyd.

‘Fusion’ delen af DaVinci Resolve kan sammenlignes med After Effects. Du lærer at arbejde med green screen, masker, bevægelig grafik og special effects.

‘Color’ delen af DaVinci Resolve giver dig mulighed for at lave farveforbedringer – colorgrading. Vi foretager farveforbedring af video, og du lærer at give dine videoer et tiltrækkende udseende med klare farver og kontrast og det look, du er ude efter.

Efter kurset vil du være fortrolig med DaVinci Resolve, og du vil være i stand til at bruge programmets funktioner til at løfte din produktion.

 

Det vil du lære på DaVinci Resolve:

 

Introduktion af programmet 

Vi introducerer dig til brugerfladen i DaVinci Resolve, så du efter kurset kan anvende alle de vigtigste funktioner og værktøjer til din produktion.

 

Redigering

Vi viser dig de redigeringsværktøjer som gratisversionen af DaVinci Resolve tilbyder.

 

Workflow

Du lærer, hvordan du kan arbejde mest effektivt med DaVinci Resolve, optimere dine arbejdsgange og komme i mål med dine videoproduktioner.

 

Colorgrading

Programmets klart stærkeste side er colorgrading. Vi viser dig værktøjerne, som kan give dine film og videoer et professionelt færdigt resultat.

 

Roundtripping

På kurset vil du lære, hvordan du kan få de to videoredigeringsprogrammer, Premiere Pro og DaVinci Resolve, til at spille sammen og understøtte hinanden i dit arbejde.

 

Eksport

Du lærer, hvordan du eksporterer dine filer fra DaVinci Resolve, så du sikrer, at de ikke mister information og kvalitet ved komprimeringen.