Corporate live-TV

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2730 Herlev
Dage:
4 dage
Pris:
14.200 kr. + moms | PU-støtte: 3.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 8 evalueringer)
Efterår 2023

3 – 2 – 1 – så er vi live! Nu skal alt klappe. Teknikken skal fungere uden det mindste fejl og ikke mindst skal de medvirkende levere “on que”. På dette intensive 4 dags kursus tager vi dig fra streaming zero til streaming hero.

Live udsendelser er en særlig disciplin. I modsætning til traditionel film- og tv-produktion hvor alle optagelser tages ind i et post forløb og klippes sammen til en fortælling, bliver live streaming i højt grad skabt i preproduktion og eksekveret on the fly. Der arbejdes derfor med ekstrem detaljeret planlægning og nultolerance hvad angår deadline. Alt SKAL klappe når udsendelsen starter, man skal have klart overblik og is i maven. De tre vigtigste discipliner for en succesfuldt afvikling af en live udsendelse er derfor planlægning, planlægning og planlægning.

Kurset Corporate live tv lære dig de nødvendige kompetencer for du kan gennemføre en professionel live streaming. Herudover deler vi ud af mange års erfaringer fra live tv produktioner så du springer en masse hovedpine (og evt dyr lærepenge) over.

Med udgangspunkt i viden og erfaringer fra live tv produktioner destillere vi kurset til corporate streaming og deler ud af vores viden og erfaringer for hvordan man bedst sikre teknikken, de medvirkendes performance og det optimale visuel impact.

Dette kursus dækker:

  • Produktionsplanlægning, skab overblik og lav en detaljeret masterplan som starter ved det første planlægningsmøde og slutter når programmet er afviklet. Med en god plan minimerer du stress og fejl. Du skaber overskud til at give frit løb til kreativitet.
  • Udarbejd en drejebog, gulvplan, kameraplan, lysplan og lydplan. Disse værktøjer skal være en del af hver videoproducers ToolKit.
  • Sørg for at din grafik ser knivskarp ud. Lær hvordan man skaber grafiske elementer så logo, titelskilte m.m. er klar og i det rigtige format. Flot grafik er prikken på i-et i en livestream. 
  • Valg af platforme.
  • Opsætning af streaming tjeneste(r) som Youtube eller Facebook
  • Praktisk viden om scenografi til skærmen så billedet underbygger og styrker virksomhedens brand.
  • Multikamera studio-produktion
  • Får styr på akser og blikretning
  • Lyssætning
  • Exponering og hvidbalance
  • Mikrofoner og lyd mix
  • Livebilledet mix med flere kamera og video kilder, musik og grafik.
  • Brug af forproduceret sekvenser i din live streaming, som intro/outtro og eventuelle indslag.
  • Coaching af ikke professionelle medvirkende. Tips og tricks til hvordan du forbereder dine medvirkende så de slapper af og performer foran kameraet.
  • Interview teknik og viden om hvordan du gennemføre et live interview til kamera så du sikre dig de svar du har behov for.

Kurset afvikles i samarbejde med Stjernholm & Co der stiller lokaler og professionelt streaming setup til rådig.

Undervisningsform:
Dette er et praktisk, intensiv kursus, der giver dig hands on erfaring med at tilrettelægge og gennemføre professionel live streaming. I løbet af hele kurset vil du få individuel støtte såvel som kvalitativ feedback i plenum, så du både lærer fra underviseren og fra andre kursister.

Output:
Efter kurset er du i stand til at gennemføre en professionel live streaming. Du vil have opnået alle nødvendige kompetencer så du med sikkerhed  kan tilrettelægge og eksekvere live streaming for din virksomhed, kunder eller dig selv.

Forudsætninger for deltagelse i Corporate live tv:
Ingen.

Målgruppe:
Begyndere og let øvede som har brug for komme i gang med live streaming. Uanset om du arbejder for en stor organisation en lille virksomhed eller er freelancer vil du kunne drage nytte af dette kursus.

Praktisk / hvad er inkluderet:
Sammen med Stjernholm & Co stiller vi alt teknisk udstyr til rådig for undervisningen.

Kursets 4 dage er:

6. september. 2023: Tilrettelæggelse af live streaming

14. september: Interviewteknik i praksis

15. september: Præsentation i praksis

20 september: Afvikling af live streaming

Om underviseren:
Wiebe van der Vliet
Wiebe er en all round film og tv editor, som har 25+ år på banen i filmbranchen. Han er uddannet på den Nederlandske Film og TV Academy har tilrettelagt, klippet, gradet og mixet alt fra low budget ’enemands-hær’ produktioner til store internationale spillefilm i Grønland, USA, England, Tyskland, Belgien og Italien. Projekter som Wiebe har arbejdet på er blevet vist over hele verden og har vundet blandt andet de prestigiøse priser som Milia d’Or i Cannes og den Amerikanske Academy Award for bedste udenlandske film.

Han er en af de få Apple Certified Trainers i Danmark og har blandt andet undervist på Københavns Tekniske Skole (NEXT), KUA, Web Video Academy og Journalist Højskolen.

I dag udgør live streaming en stor del af Wiebes hverdag og han producere live streaming for en lang række danske virksomheder og organisationer.

Dennis B. Dalmark
Er uddannet indenfor både film og TV og har flere årtiers erfaring som Creative Director og Producer fra både ind og udlandet, han har produceret og afviklet Live TV udsendelser til DR, TV2, BBC, Discovery+, Kanal 5, m.fl. Lavet et hav af direkte TV-shows, nyhedsudsendelser, ungdom og børneudsendelser, mad programer, samt mange Musik og Film Awards Shows. Produceret International corporate live shows og event for store Brands som Sony – Playstation, Sony – Music, Intel, Oracle, Toyota, 20th century Fox, Paramount, Lundbeck A/S med m.fl. 

Jette Friis O’Bróin
Jette Friis O’Bróin er journalist, rådgiver, medietræner og underviser. Hun har gennem 25 år undervist i kommunikation, krisekommunikation og interviewteknik i mange sammenhænge. Herudover har hun produceret og postproduceret over 70 webfilm for Realdania, Kræftens Bekæmpelse, Nordea Fonden, Ældre Sagen, Ross Engineering m.fl. I de senere år har Jette produceret mere end 60 podcasts til bl.a. voldsramte kvinder med udenlandsk baggrund og seksuelt misbrugte mænd og kvinder, der lider af senfølger efter overgreb i barndommen samt podcast til Alzheimer pårørende og om grøn energi.

Undervisere

Dennis B. Dalmark

Dennis B. Dalmark, har i mere end 25 år har arbejdet med film, TV og Motion Design. Dennis er uddannet filminstruktør på The American Film Institute i Los Angeles og har en Master i Fine Arts. Han har arbejdet i Hollywood som Story Consultant hos flere store studier. Nu har han eget produktionsselskab, hvor han både er instruktør og laver VFX , animationer og motion design i fiktionsfilm, kortfilm, dokumentarer og reklamefilm.

Wiebe van der Vliet

Wiebe er en all round film og tv editor, som har 25+ år på banen i filmbranchen. Han er uddannet på den Nederlandske Film og TV Academy har tilrettelagt, klippet, gradet og mixet alt fra low budget ’enemands-hær’ produktioner til store internationale spillefilm i Grønland, USA, England, Tyskland, Belgien og Italien. Projekter som Wiebe har arbejdet på er blevet vist over hele verden og har vundet blandt andet de prestigiøse priser som Milia d’Or i Cannes og den Amerikanske Academy Award for bedste udenlandske film.

Han er en af de få Apple Certified Trainers i Danmark og har blandt andet undervist på Københavns Tekniske Skole (NEXT), KUA, Web Video Academy og Journalist Højskolen.

Som post produktions konsulent har han arbejdet for Kastrup Lufthavn, Cowi, TV-Glad, Metronome, Nordea og mange flere.

Jette Friis O’Bróin

Jette Friis O’Bróin er journalist, rådgiver, medietræner og underviser. Hun har gennem 25 år undervist i kommunikation, krisekommunikation og interviewteknik i mange sammenhænge. Herudover har hun produceret og postproduceret over 70 webfilm for Realdania, Kræftens Bekæmpelse, Nordea Fonden, Ældre Sagen, Ross Engineering m.fl. I de senere år har Jette produceret mere end 60 podcasts til bl.a. voldsramte kvinder med udenlandsk baggrund og seksuelt misbrugte mænd og kvinder, der lider af senfølger efter overgreb i barndommen samt podcast til Alzheimer pårørende og om grøn energi.
Jette er også forfatter med indtil nu syv bøger på samvittigheden. Bøgerne handler om arkitektur, sociale projekter, frivilligt arbejde, kræft og iværksætteri.

Jette er fra RUC og har arbejdet på aviser, tidsskrifter, kommunikationsbureau og i tæt samarbejde med fotografer, grafikere og journalister. Hun har som projektleder modtaget Columbusægget af International Advertising Association for kampagnen ”Henrys Hælerbar” – og været indstillet til Kommunikationsprisen for samme kampagne.

Fælles for Jettes aktiviteter er det gode interview, som er omdrejningspunktet for hendes webfilm, podcast, bøger, rådgivning og undervisning. Det gode interview handler om at være til stede – 100 pct. Derfor er Jettes undervisning primært baseret på praktisk træning med respektfuld personlig videoevaluering.

Mere om dette kursus