ChatGPT – optimér dit daglige arbejde med ChatGPT

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2860 Søborg
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 41 evalueringer)
Efterår 2024

Ønsker du at lære at anvende AI i praksis? Vil du optimere dit daglige arbejde med ChatGPT? På kurset bliver du helt skarp på, hvordan du kan få det maksimale ud af ChatGPT og lærer at anvende AI-værktøjet til at løse og effektivisere konkrete arbejdsopgaver.

Du får en grundig indføring i de mange funktioner og anvendelsesmuligheder inden for ChatGPT og AI. Gennem praktiske øvelser opnår du erfaring med alt fra optimering af arbejdsprocesser til ’træning’ af robotten. På kurset lærer du desuden at skabe præcise prompts, så du kan styre robotten og dermed opnå mere brugbare og personaliserede resultater.

Som en del af kurset arbejder du med at udvikle din egen GPT-model (CustomGPT), hvor du udstyrer ChatGPT med netop dine instruktioner, data og filer, så robotten kan give mere brugbare resultater. Efter kurset er du i stand til at arbejde smart og løsningsorienteret med ChatGPT og AI og kan dermed spare tid og ressourcer i din dagligdag.

Det kan du forvente af dit ChatGPT kursus:

 • Du får en dybdegående forståelse for AI-teknologien og dens mange muligheder
 • Du lærer at navigere i ChatGPT og at anvende de mest essentielle værktøjer og funktioner
 • Du forstår at integrere AI og ChatGPT i din virksomheds arbejdsprocesser, så du kan opnå mere effektive arbejdsgange
 • Du lærer at databerige og forberede din AI til egen brug – herunder korrekt anvendelse af indstillinger
 • Du bliver i stand til at lave prompts, der kan styre robotten i overensstemmelse med dine egne ønsker
 • Du lærer at bygge dine egne GPT modeller, også kendt som Custom GPT i ChatGPT
 • Du opnår større tryghed ved brugen af AI og ChatGPT, så du efterfølgende bedre kan udnytte teknologiens potentiale
 • Du lærer at mestre ChatGPT samt prøver kræfter med de konkurrerende programmer Google Bard og Bing AI

Vigtig viden inden kurset:

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken til at sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder morgenbrød, lækker frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer samt snacks og eftermiddagssødt
 • Prisen inkluderer gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale, som du får udleveret på kurset
 • Der vil blive stillet computere og adgang til ChatGPT til rådighed, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer efter ønske
 • Din underviser kontakter dig inden kurset, så vi for så vidt muligt kan skræddersy undervisningen efter netop dine behov og evt. særlige ønsker
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja da! Vi ønsker at gøre kurset relevant og brugbart for dig, og derfor må du gerne inddrage dine problemstillinger, arbejdsgange m.m., som undervisningen og de praktiske øvelser kan tage afsæt i. På den måde får du mulighed for at adressere dine specifikke problemstillinger undervejs, så du får fuldt udbytte af kurset.

Er du klar til at springe ud i at bruge ChatGPT??

Kom med ombord på kurset! I løbet af kurset giver vi dig de optimale betingelser for at udvikle de nødvendige kompetencer til at arbejde effektivt og professionelt med ChatGPT og AI. Resultatet? Du vil med stor sandsynlighed kunne gå direkte hjem og skabe værdi for din virksomhed med ChatGPT.

Tilmeld dig allerede nu – lige her på siden.

Det siger vores tidligere deltager om ChatGPT kurset:

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed, der gerne vil på kursus sammen? 

Så laver vi med glæde et skræddersyet kursus til jer! Vi har stor erfaring med afholdelse af kursusforløb, der er tilpasset den enkelte virksomhed, og vores dygtige undervisere sørger for at tilrettelægge indholdet, så I får præcis det udbytte, I har brug for.

Dato, tid og sted kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør nærmere – helt uforpligtende.

Undervisere

Anders – specialist i generative AI, ChatGPT og Midjourney

Anders har stor erfaring med Generative AI og AI-værktøjer som ChatGPT og Midjourney samt en baggrund i kommunikation og marketing. Han fokuserer på at styre ChatGPT og AI robotterne med gode inputs og data for at forbedre processen og det endelige resultat. Som underviser på vores AI kursus møder Anders kursisterne i øjenhøjde og lægger stor vægt på at give dem værdifuld viden med hjem.

Simon – ChatGPT og AI ekspert

Simon er ansat hos Kursusfabrikken og underviser bl.a. på AI Manager og ChatGPT kurser. Simon har stor erfaring indenfor AI og kunstig intelligens og formidler gerne sine mange erfaringer og gode råd videre i undervisningen. Som underviser er Simons primære fokus på at hjælpe sine kursister til større viden og tryghed ved at begive sig ud i arbejdet med AI.

Mere om dette kursus