Canva – skab grafik og video med blikfang

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 40 evalueringer)
Forår 2024

Kom på kursus i Canva og lær at lave flotte infografikker, illustrationer og andre grafiske materialer til brug på sociale medier, nyhedsbreve og apps. Programmet er nemt og intuitivt at bruge, så du behøver ikke at have en grafiker i maven for at skabe flotte resultater.

Som designprogram giver Canva dig en lang række designværktøjer og funktionelle features, der gør det let, sjovt og smart at arbejde med grafik i din arbejdsdag. På kurset får du en grundig introduktion til programmet, så du bliver fortrolig med alle de vigtige værktøjer og funktioner.

Undervejs på kurset kommer du til at arbejde praktisk med Canvas funktioner og værktøjer. Du lærer fx at bruge programmet til at designe CV, plakater, brochurer, visitkort og små videoer – eksempelvis som visuelt indhold til dine nyhedsbreve eller til markedsføring på Facebook, Instagram, TikTok og andre sociale medier.

Kort sagt: Vi sørger for, at du kommer rigtig godt i gang med Canva, så du efterfølgende kan udarbejde professionel, kvalitetssikker og overbevisende grafik, der tiltrækker opmærksomhed og skaber wow-effekt.

Det kan du forvente på dit kursus i Canva:

 • Efter kurset er du klædt på til selvstændigt at lave grafik af høj kvalitet i Canva – til både SoMe, web, nyhedsbreve, tryk m.v.
 • Du er blevet fortrolig med at bruge Canva til publicering af indhold på Facebook, Instagram og andre platforme
 • Du ved, hvordan du fritlægger, beskærer og tilpasser billeder vha. Canvas editor
 • Du har lært, hvordan du arbejder i Canvas mange skabeloner og kan lave din egen grafik fra bunden
 • Du forstår, hvordan du bruger designmanualer i Canva og dermed sikrer et ensartet grafisk udtryk
 • Du ved, hvordan du animerer dine grafikker, så de skaber blikfang på sociale medier
 • Du kender Canvas funktion til videoredigering, som du kan bruge til at klippe og lave grafik
 • Du er blevet udstyret med en masse skarpe tips og tricks samt brugbare effekter og smarte genveje i Canva
 • Du har fået indblik i Canvas indholdsplanlægger, der automatisk spiller sammen med dine sociale medier og nyhedsbreve, så du kan planlægge og publicere indhold direkte via Canva

Vigtig viden inden kurset:

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken til at sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder let morgenmad, frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer og eftermiddagssødt
 • Prisen inkluderer kursusmateriale, som du får udleveret på kurset – herunder “Online markedsføring – Den store grundbog” (værdi 495 kr. ekskl. moms)
 • Vi stiller computere til rådighed med adgang til Canva Pro på kursusdagen, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer
 • Din underviser kontakter dig inden kurset for så vidt muligt at kunne tilpasse undervisningen efter dine ønsker og behov
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja, da! Du må meget gerne medbringe og inddrage dit eget materialet på kurset. På den måde kan du få hjælp og sparring til netop de problemstillinger, du sidder med til hverdag – og tage tilbage på kontoret og arbejde videre med dine nye værktøjer og viden.

Er du klar?

Skynd dig at tilmelde dig kurset lige her på siden.

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed, der gerne vil på kursus sammen? 

Så laver vi med glæde et skræddersyet kursus til jer! Vi har stor erfaring med afholdelse af kursusforløb, der er tilpasset den enkelte virksomhed, og vores dygtige undervisere sørger for at tilrettelægge indholdet, så I får præcis det udbytte, I har brug for.

Dato, tid og sted kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør nærmere – helt uforpligtende.

Undervisere

Mia – specialist i SoMe og content

Mia er uddannet cand.ling.merc og har flere års erfaring med virksomhedskommunikation og online markedsføring. Her har hun især specialiseret sig i at skabe effektfuldt indhold til forskellige målgrupper på diverse sociale medieplatforme. Som underviser lægger Mia særligt vægt på, at du som kursist selv skal erfare at skabe fængende indhold – så den gode indsats fortsætter i praksis efter kurset. Mia er ansat hos Kursusfabrikken og underviser bl.a. i Social Media Manager og Canva.

Rikke – ekspert i sociale medier

Rikke arbejder til dagligt med at producere resultatskabende indhold. Ved Kursusfabrikken underviser Rikke blandt andet i Sociale medier og Canva. Rikke har med sine manges års efaring en bred og dyb værktøjskasse, hvor hun altid ved, hvilket værktøj der er det rette for dig. Som underviser møder Rikke sine kursister på deres niveau, hvor hun lægger vægt på at omforme teori til praksis gennem let forståelige praksiseksempler.