Canva – Online Design og Bannere – Efterår 2024

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1300 København K
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Efterår 2024

På dette 1-dags Canva kursus i København vil du lære at designe smukke designs til både print og digitale medier ved hjælp af Canva.

Canva er et ekstremt alsidigt designværktøj, der gør det muligt for dig at skabe grafik, flyers, plakater, sociale medieindlæg og meget mere.

Canva er et af de mest populære cloud-baserede programmer til design til print og digitale medier, og med Canva er det let at samarbejde i teams, også selvom ikke alle er grafiske designere.

Du får en grundig indføring i brug af Canva’s vigtigste værktøjer og funktioner, og desuden får du et godt indblik i rigtig opsætning af designs til eksport.

Efter kurset vil du være i stand til at skabe professionelle designs ved hjælp af Canva, uanset om det er til sociale medier, markedsføringsmaterialer eller personlige projekter. Du vil have en solid forståelse for Canvas hovedfunktioner og hvordan du bruger dem til at skabe imponerende designs, der gør en forskel.

Kurset er baseret på materiale og opgaver på dansk, og du får adgang til ekstramateriale, der er fyldt med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring – alt sammen på dansk.

Dit udbytte

  • Du har fået forståelse for brugerfladen og værktøjerne i Canva
  • Du kan oprette designs med tekst, billeder og grafiske elementer
  • Du bliver i stand til at skabe professionelt udseende designs til både print og digitale medier
  • Du kan samarbejde i teams og med klienter
  • Du har fået tips og tricks til optimering af din arbejdsproces

Kursets målgruppe

Uanset om du er ny eller en erfaren designer, så vil denne workshop hjælpe dig med at frigøre dit fulde potentiale ved hjælp af Canva.

Det vil du lære

Kom godt fra start med Canva

Du bliver introduceret til Canva’s brugerflade og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Design rigtigt fra begyndelsen

Du lærer at finpudse designs ved hjælp af Canva’s færdige skabeloner og benytte Canva’s omfattende biblioteker af grafik og elementer.

Effektivt design

Du lærer at skabe professionelt udseende designs til både print og digitale medier enten ved hjælp af skabeloner eller ved at starte helt fra bunden.

Færdigt arbejde

Du lærer at eksportere dine designs og kan benytte Canva’s samarbejdsfunktioner til at arbejde i teams eller med klienter.

Undervisere

Guðmundur Rúnar Kristjánsson

Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed. Guðmundur er Adobe certificeret instruktør og underviser bl.a. på UX Design, WordPress og Adobe XD hos Softworld.