Bliv kreativ med vilje

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8300 Odder
Dage:
1 dage
Pris:
4.500 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 193 evalueringer)
Forår 2024

Længes du efter at bliv kreativ med vilje? Ku’ det være fedt med nogle metoder til idéudvikling? Har du lyst til at arbejde og skrive i flow?

Så kom forbi mit køkken på Saksild Strand og lad os sammen skrue op for din kreativitet. Dette kursus fokuserer på den kreativitet, der kommer indefra og på de spilleregler, der er forudsætningen for, at kreativitet overhovedet kan opstå.

Tag præstationfrakken af
Vi leger med flow både, når du skriver, og når du idéudvikler. Og vi dykker ned i de blokeringer, der kan stå i vejen for din kreativitet. Fokus er på dig og din proces i en ramme, der bryder radikalt med kontor og klasselokale – og hænger præstationsfrakken på knagen uden for døren.

Vær original
Historien er vigtigst. Hvis ikke historien er god, rækker en fin indpakning i form af spændingsopbygning og lækkert sprog ikke. Er historien vag og uvedkommende, bruger vi ikke vores dyrebare tid på den. Så kom og få fingrene i processen og leg med forskellige metoder og måder at tænke i fortællinger på. Bliv mere original.

Arbejd i kreative flows
‘Bliv kreativ med vilje’ giver dig konkrete måder at finde ind til din kreativitet på, metoder til at skrive frit og fra hjertet. Og vi afprøver måder at gøre os fri af indre dommere, alskens vurderinger og uheldige minder på.

Med Saksild Strand som ramme inddrager vi natur og bevægelse i undervisningen og skruer op for kreativiteten derude i naturen og henover køkkenbordet med garanti for intensitet og nærvær. Du bliver kreativ med vilje.

Du får:
– Øvelse i at vække din kreativitet og skrive i flow
– Øvelse i at idéudvikle metodisk i forskellige faser af arbejdsprocessen
– Konkrete spilleregler og metoder, der hjælper med at bringe kreativiteten i spil
– Mulighed for at arbejde med dine egne ideer og tekststumper

Form:
Workshoppen har processen i centrum i en vekselvirkning mellem korte oplæg, øvelser og refleksion med udgangspunkt i hver enkelt deltagers behov og arbejdsproces. Rammen for kurset både ude og inde giver, sammen med vigtige spilleregler, din kreativitet optimale betingelser. Du arbejder med dine egne ideer og løsere tanker, og der er tid til lidt individuel sparring.

Praktisk

Ankomst fra 9.45.

10.00 – 17.00: workshop

Kurset er med fuld forplejning.

Forud
Du vil blive bedt om at sende løse ideer eller emner forud for kurset, som du kan arbejde videre med på dagen. Undervisningen tager i vid udstrækning udgangspunkt i dine og de andre deltageres egne eksempler. Desuden bliver du bedt om at sende en tekst samt lave en kort præsentation af dig selv og dine forventninger til kurset. Du modtager en mail et par uger forud for kurset.

‘Bliv kreativ med vilje’ er første modul i en pakke bestående af 5 x 1 dag på Saksild Strand. Kurset kan købes alene eller med et eller flere af de andre kurser.

Bindende tilmeldning

Din tilmelding er bindende, når du har modtaget besked om, at du er optaget, og at kurset bliver gennemført. Selvfølgelig kan du komme i en situation, hvor du må melde fra, og hvis det sker, kan en kollega overtage din plads. Jeg er også fleksibel, hvis det er muligt afsætte pladsen til anden side. En eventuel omfakturering koster et administrationsgebyr på 1000 kroner. Hvis du har tilmeldt dig privat – det vil sige, at du selv og ikke din arbejdsplads skal betale – har du 14 dages fortrydelsesret, jf. Forbrugeraftaleloven. Herefter er din tilmelding bindende.

Få mere information om AndersensBureau på andersens.dk

Eller den korte version her.

Undervisere

Tina Andersen

(Skrive)coach, fortællenørd og frihedspioner. Idémager, eventyrer og indehaver af AndersensBureau –  fordi fortællingen tæller.

Tina er ophavskvinde til ‘Fortæl Journalistik fra Hjertet’, hvor hun samler alt, hvad hun ved om journalistik, fortællingens kraft og kreativitet koblet med en indre visdom om, at verden har brug for, at journalistikken bevæger sig i en ny retning. Set i bakspejlet har hun brugt de sidste 30 år på at blive klar og kvalificeret til at stille sig op på ølkassen med tragten for munden for at gå forrest for fremtidens hjertejournalistik.

Hun er uddannet journalist & cand.public med speciale i narrativ journalistik & storytelling og kobler sin ekspertise i (journalistiske) fortællinger og kreative flows med sine intuitive kompetencer og evne til at skabe tillidsfuldt nærvær i nuet. Og så trækker hun på +20 års erfaring som underviser og skrivecoach i mediebranchen.

Engang journalist på Det Fri Aktuelt og siden fagmedarbejder på DMJX med fortællende journalistik og kreativ skrivning som ekspertområde, men først og fremmest soloselvstændig, der brænder for fremtidens journalistik og et bæredygtigt arbejdsliv med max frihed.

Også her har hun gået vejen selv og flere gange taget sin hjertebusiness til next level . Grundværdierne er de samme, men den personlige udvikling og faglige forvandling er stor. Vilde transformationer. I dag har hun fintunet sin egen unikke hylde som formidler og lever, så hun aldrig brænder ud.

Tina holder skriveretreats, walkabouts, kurser i sit køkken og to længere efteruddannelsesforløb ‘Find din unikke hylde som formidler’ og ‘Fortæl Journalistik fra Hjertet’, der strækker sig over henholdsvis tre og otte måneder.