AI Manager – tag kontrol over ChatGPT, Bard, Midjourney m.m.

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
8.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 40 evalueringer)
Efterår 2024

Skal AI være en integreret del af dine arbejdsopgaver? På dette AI Manager kursus lærer du at udnytte AI’s fulde potentiale. Kurset giver dig praktisk erfaring med førende AI-værktøjer, så du efterfølgende kan arbejde selvstændigt med programmerne.

På dette kursus bliver du klædt grundigt på med viden og værktøjer til at kunne integrere AI i dine arbejdsprocesser. Du vil bl.a. lære at mestre AI-værktøjer som ChatGPT, Google Bard og det kreative billedværktøj Midjourney. Som AI Manager vil du dermed kunne navigere sikkert på tværs af de mest populære AI-værktøjer og bruge AI til at optimere og effektivisere både dine egne, teamets og virksomhedens arbejdsopgaver.

I løbet af kurset lærer du at implementere din egen skrivestil og at tone robotternes indhold, så du får et mere brugbart og personaliseret output. Du får også en introduktion til, hvordan du inkluderer komplekse data fra PDF’er og Excel-filer i ChatGPT, så din datahåndtering fremadrettet bliver mere effektiv. Derudover får du indsigt i, hvordan du udstyrer ChatGPT med netop dine instruktioner, data og filer, så robotten kan give mere brugbare resultater.

I det mere kreative hjørne vil du også komme til at udforske Generative AI. Her lærer du bl.a. om AI billedgeneratorer samt at skabe AI billeder i Midjourney. Afslutningsvis kommer du rundt om de essentielle juridiske aspekter ved brugen af AI, herunder rettigheder, datasikkerhed og GDPR.

Efter kurset har du den rette viden og værktøjerne til at stå i spidsen for AI-initiativer i din virksomhed eller organisation, og du vil kunne effektivisere processer ved brug af AI-værktøjer, både i din egen funktion og i virksomheden som helhed.

Det kan du forvente på dit AI Manager kursus:

 • Opnå praktisk erfaring med markedets mest populære AI-værktøjer
 • Lær at prompte hensigtsmæssigt, så du kan opnå brugbare resultater
 • Lær at uploade og arbejde med data fra PDF’er, Excel-filer og andet i ChatGPT
 • Få gennemgået klassiske og konkrete optimeringsmuligheder med AI i din virksomhed
 • Lær at bygge avancerede modeller i ChatGPT, som agerer ud fra netop din data og instruktion
 • Integrer ChatGPT i konkrete arbejdsopgaver med CustomGPT
 • Lær at navigere på tværs af de populære AI værktøjer ChatGPT, Google Bard og Bing AI
 • Lær at skabe billeder med Generative AI, når du får praktisk erfaring med Midjourney
 • Forstå de nødvendige indsigter om rettigheder, datasikkerhed og GDPR i brugen af AI

Dette AI kursus kræver ikke forudgående viden om AI og tilhørende datateknologi – blot en naturlig nysgerrighed på AI og kunstig intelligens.

Vigtig viden inden kurset:

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken til at sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder let morgenmad, frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer og eftermiddagssødt
 • Prisen inkluderer kursusmateriale, som du får udleveret på kurset
 • Der vil blive stillet computere til rådighed med adgang til relevante licenser, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer
 • Din underviser kontakter dig inden kurset for så vidt muligt at kunne tilpasse undervisningen efter dine ønsker og behov
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja, da! Du må meget gerne medbringe og inddrage dit eget materialet på kurset. På den måde kan du få hjælp og sparring til netop de problemstillinger, du sidder med til hverdag – og tage tilbage på kontoret og arbejde videre med dine nye værktøjer og viden.

Er du klar?

Skynd dig at tilmelde dig kurset lige her på siden.

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed, der gerne vil på kursus sammen? 

Så laver vi med glæde et skræddersyet kursus til jer! Vi har stor erfaring med afholdelse af kursusforløb, der er tilpasset den enkelte virksomhed, og vores dygtige undervisere sørger for at tilrettelægge indholdet, så I får præcis det udbytte, I har brug for.

Dato, tid og sted kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør nærmere – helt uforpligtende.

Undervisere

Anders – specialist i generative AI, ChatGPT og Midjourney

Anders har stor erfaring med Generative AI og AI-værktøjer som ChatGPT og Midjourney samt en baggrund i kommunikation og marketing. Han fokuserer på at styre ChatGPT og AI robotterne med gode inputs og data for at forbedre processen og det endelige resultat. Som underviser møder Anders sine kursister i øjenhøjde og lægger stor vægt på at give dem værdifuld viden med hjem.

Simon – ChatGPT og AI ekspert

Simon er ansat hos Kursusfabrikken og underviser bl.a. på AI Manager og ChatGPT kurser. Simon har stor erfaring indenfor AI og kunstig intelligens og formidler gerne sine mange erfaringer og gode råd videre i undervisningen. Som underviser er Simons primære fokus på at hjælpe sine kursister til større viden og tryghed ved at begive sig ud i arbejdet med AI.

Mere om dette kursus