AI-baseret grafisk design og kommunikation – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bødker Balles Gård 19 8000 Aarhus C
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

Dette er et praktisk kursus i at anvende kunstig intelligens, til at generere grafisk design og kommunikation i høj kvalitet.  Ved at integrere AI-værktøjer og teknikker i dit daglige arbejde, kan du forbedre effektiviteten og kvaliteten af dit kommunikationsmateriale. Vi viser dig hvordan på dette kursus. 

Kurset er specielt designet til at fokusere på de førende AI-værktøjer, der er tilgængelige i Adobe-programmer, herunder den avancerede AI-applikation Adobe Firefly. Vi undersøger de nyeste og mest populære værktøjer på markedet, for at give dig indsigt og muligheder for at forbedre dine design- og kommunikationsfærdigheder.

Som deltager vil du lære, hvordan man bruger AI-værktøjerne til at automatisere opgaver, skabe kreativt indhold og forbedre interaktion med brugere og kunder. Kurset giver dig færdigheder og strategier som vil hjælpe dig til at opnå bedre designresultater og kommunikative fordele. Vi viser dig, hvordan du kan bruge AI-teknologi til at styrke dine evner inden for grafisk design og kommunikation.

Udviklingen indenfor AI går utroligt stærkt, og der kommer hele tiden nye værktøjer og metoder til. Vi viser dig, hvor mange timer der er spare ved at bruge AI-værktøjerne. Med de nye værktøjer i din værktøjskasse, vil du efter kurset kunne gribe dit arbejde an på en ny og mere effektiv måde. Du vil i mange tilfælde udskifte traditionel software med nye AI-services.

 

Det vil du lære på AI-baseret grafisk design og kommunikation

 

AI-baseret bannergenerator

Du lærer, hvordan du med få klik kan genere en række kvalificerede forslag til dine annoncer eller bannere. Vi viser, hvordan du ved små justeringer kan tilpasse forslagene, så du får den optimale version til dit formål. Arbejdet er intuitivt og kræver få klik undervejs. Selv som rutineret bruger af Adobes programmer, vil du blive overrasket over, hvor hurtigt arbejdet går, og hvor god den visuelle kvalitet er.

 

AI-baseret billedredigering

Vi viser dig, hvordan du med Adobe Photoshops AI-funktioner kan automatisere opgaver som baggrundsfjernelse, fritlægning, ansigtsgenkendelse, forlængelse eller generering af nye detaljer i dit billede. Funktionerne sparer dig tid og for manuelt at rette op på et billede eller sætte billeder sammen.

 

Forskellige størrelser og formater

Du ser, hvordan du kan få en AI-service til at skabe en bannerpakke for dig, som er brugbar til alle formater og størrelser. Noget der vil tage flere timer at skabe i Adobes programmer, kan gøres med AI-teknologi på få minutter.

 

Generative Adversarial Networks (GAN)

Du lærer at bruge GAN-teknikken til at skabe unikke billeder baseret på dit specifikke input. Vi viser, hvordan du kan bruge eksisterende data eller input til at generere realistiske billeder, skrifttyper og mønstre. Adobe Photoshop og Adobe Firefly er perfekte værktøjer til det. GAN-teknikken vil spare dig tid, da du ved at skabe dit eget billede ved brug af AI undgår at skulle lede efter det perfekte stock-billede.

 

Tekst generering

De AI-drevne værktøjer kan bruges til at skabe produktbeskrivelser, annoncetekster eller medieindslag til sociale medier.  Vi viser dig, hvor mange muligheder der er i denne teknologi. Vi viser dig også hvordan du kan implementere teknologien i dit arbejde, og komme fra input til et færdigt produkt på ingen tid.

 

Lad AI fuldende dit design

Med AI kan du lave færdige designs, også selvom du ikke er god til at tegne. Ud fra få streger, kan AI-teknologien skabe et design der passer lige til dine krav. Vi viser, hvor banebrydende teknologien er, hvis du er vant til at bruge traditionel software til dine designoplæg.

 

Generativt design

Du ser, hvordan AI-algoritmer kan genere designkoncepter og hjælpe dig i din idéudvikling. Vi viser dig værktøjerne, som kan føre dine specifikke kriterier til færdigt design.

 

AI-drevne designplatforme på markedet

Vi viser dig, hvordan platforme som Canva og Figma anvender AI-teknikker til design. Programmerne tilbyder designskabeloner og giver dig værktøjer til at automatisere layout justeringer og foreslå visuelle elementer.