Affinity kursus – Design af Publikationer, Billedbehandling og Illustrationer – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bødker Balles Gård 19 8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr. | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

På dette Affinity kursus vil du få en introduktion til de tre programmer Affinity Designer, Affinity Photo og Affinity Publisher. Programmerne kan bruges som et alternativ til Illustrator, Photoshop og InDesign. 

Som nybegynder indenfor grafisk design kan Adobes programmer måske virke som en stor mundfuld, og her kan Affinity programmerne være et mere enkelt sted at starte.

Med det alsidige designværktøj Affinity Designer, kan du skabe logoer, illustrationer, infografik og anden vektor-baseret grafik, som ikke mister kvalitet ved op- og nedskalering.

Til billedbehandling kan du bruge Affinity Photo. Programmet hjælper dig til at behandle billeder så de fremstår i den bedste kvalitet. Samtidig kan programmet benyttes til spændende kompositioner, retouch og fotokunst.

Med Affinity Publisher kan du lave flyers, bøger, magasiner og blade. Det er i Affinity Publisher at grafikken fra de andre to Affinity programmer samles.

På kursets 2 dage får du en indføring i brug af Affinity programmernes vigtigste værktøjer og funktioner, og du vil efter kurset være i stand til at skabe flotte designs.

 

Det vil du lære på Affinity kursus – Design af Publikationer, Billedbehandling og Illustrationer

 

Kom godt fra start

Du får en introduktion til de tre Affinity programmers brugerflade og værktøjer, så du nemt kan navigere i programmerne.

Et godt design fra start

Du lærer programmernes basale funktioner, og du lærer at opsætte dine dokumenter korrekt.

 

Effektivt design

Du lærer at lave professionelt udseende designs, og at planlægge dit workflow i de tre programmer.

 

Til færdigt design

Du lærer at eksportere dine færdige designs, med de mest optimale slutresultaterne.