Adobe Premiere Pro ekspert – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Borgergade 20 3. sal 1300 københavn k
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

Få træning i Premiere Pro på ekspert-niveau

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i Premiere Pro og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere avancerede muligheder i

programmet.

 

På Premiere Pro ekspert lærer du, hvordan du opretter avancerede genveje, der gør dit arbejde mere effektivt, og du lærer også at strukturere større opgaver, så disse kan afvikles gnidningsløst.

 

Vi viser dig, hvordan du kan integrere Premiere Pro med After Effects og Photoshop, så dit workflow bliver nemmere – og smartere, og arbejder også med skabeloner, Motion Graphics Templates, som ligeledes gør dit arbejde mere effektivt.

 

På kurset kommer vi altså endnu dybere ned i programmet og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder.

 

Det vil du lære på Premiere Pro Expert kursus:

 

Smarte og avancerede genveje

I Premiere Pro kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge

mere tid på at være kreativ. Vi gennemgår nogle af de mere avancerede måder til at udnytte dette.

 

Integration med After Effects

Premiere Pro og After Effects er skabt til at arbejde sammen, på kurset gennemgår vi de muligheder, der findes, for at skabe en perfekt integration mellem de to programmer, så dit workflow bliver mere effektivt. Desuden ser vi også på de muligheder, du har ved at integrere Premiere Pro med Photoshop.

 

Motion Graphics Templates

MOGRTs er skabeloner, du kan oprette i Premiere Pro, så eksempletvis dine intros til produktioner altid ser ens ud. Vi

gennemgår, hvordan du opretter disse, og også hvordan, de kan benyttes i After Effects.

 

Tidsforskydning

Time Remapping benyttes til at ændre på hastigheden af en bevægelse, f.eks. fra normal hastighed til slowmotion – eller omvendt, og det giver nogle spændende effekter i dine projekter. Vi gennemgår, hvordan du arbejder med tidsforskydning ved hjælp af Time Remapping.

 

Strukturering

Arbejder du med større produktioner, er der meget, der kan gå galt, hvis der ikke er styr på struktureringen. Vi viser dig, hvordan du ved hjælp af Metadata og andre funktioner sørger for, at selv store produktioner kan afvikles problemfrit.