Adobe Premiere Pro basis – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Borgergade 20 3. sal 1300 københavn k
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr. | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

Kom godt i gang med redigering af film og video med dette basiskursus i Premiere Pro. På kursets 2 dage fører vi dig igennem redigeringsprocessen af film og video i Premiere Pro, og sørger for, at du kommer godt fra start med din egen redigering.

Adobe Premiere Pro er let at gå til, men giver dig samtidig en lang række muligheder for at redigere dine videoer. Det er med god grund, at programmet i dag er et af de mest populære programmer til videoredigering.

Dette kursus i Premiere Pro hjælper dig til, at komme godt i gang med din egen redigering. Du lærer at navigere i programmet og dets brugerflade, og vi giver dig et overblik over de muligheder programmet rummer, med bl.a. effekter, filtre og overgange. Du lærer også, hvordan du kan tilføje lyd, musik og speak til dine videoer. Og så kigger vi på do’s and dont’s i videoproduktion.

Kurset gør dig i stand til, at redigere og eksportere produkt- og informationsvideoer efter filmkunstens principper.

Tilmeld dig vores basiskursus i Premiere Pro i København eller Aarhus i dag, så du kommer godt i gang med videoredigering af professionelle videoer til digitale medier.

 

Det vil du lære på Premiere Pro Basis kursus:

 

Lær at bruge Premiere Pro

Vi giver dig en solid introduktion til Premiere Pro, så du kan navigere i programmet og anvende de basale funktioner.

 

Import

Du lærer, hvilke muligheder Premiere Pro giver for import. Du lærer også om videoformater, hvordan du håndterer forskelligt videomateriale, og hvordan du gør dine filer klar til redigering.

 

Effekter, titler, rulletekster og mere

Du lærer, hvordan du kan bruge effekter i dine videoer.  Vi ser på hvordan effekter som titler, overgange, rulletekster, og enkle animationer kan hjælpe dig til at et professionelt slutprodukt.

 

Keyframes

Vi introducerer dig til Keyframes. De bruges til at definere start- og slutpunkterne i dine titler og overgange. Du lærer, hvordan du kan styre hvordan og hvor lange dine Keyframes skal være.

 

Kreative effekter

Du lærer om tempo, color correction, colorgrading og en række andre effekter, som du kan bruge til at give dine produktioner et professionelt og kreativt løft.

 

Lyd

Du lærer om basal lydredigering, brug af musik og redigering af lydspor.