Adobe Premiere Pro basis – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bødker Balles Gård 19 8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

Kom godt i gang med videoredigering på dette Premiere Pro Basis kursus

På 2 dage bliver du guidet igennem redigeringsprocessen i Premiere Pro, så du selv kan komme i gang med redigering af film og video.

 

Adobe Premiere Pro er et af verdens mest populære programmer til videoredigering – og med god grund. Programmets brugervenlighed kombineret med nærmest ubegrænsede muligheder for dine videoer gør, at alle kan komme i gang.

 

På dette Premiere Pro kursus sørger vi for, at du kommer godt fra start. Du lærer at navigere i brugerfladen og får overblikket over dine

muligheder med effekter, filtre og overgange. Du lærer do’s and dont’s i videoproduktionens verden og vi kigger også på, hvordan du kan tilføjelyd, musik og speak til dine produktioner.

 

Efter kurset er du i stand til at redigere og eksportere produkt- og informationsvideoer efter filmkunstens essentielle principper. Tilmeld dig et Premiere Pro kursus i København og Aarhus i dag og kom godt i gang med produktion af professionelle videoer til digitale medier.

 

Det vil du lære på Premiere Pro Basis kursus:

 

Introduktion til Premiere Pro

På kurset får du en solid introduktion til brugerfladen i Premiere Pro, så du bliver fortrolig med programmet, kan orientere dig og anvende de basale funktioner.

 

Import

Få styr på de forskellige importmetoder, du har til rådighed, og lær om videoformater, håndtering af forskelligt videomateriale og gør dine videofiler klar til redigering.

 

Effekter, titler, rulletekster og mere

På kurset lærer du at bruge forskellige effekter i dine videoer. Vi kigger på titler, rulletekster, overgange og enkle animationer – kort sagt: det, du skal vide, for at skabe et overbevisende og professionelt slutprodukt

 

Keyframes

Få overblik over Keyframes, som benyttes til at definere start og slut i dine titler og overgange, så du nemt kan styre og bestemme, hvordan og hvor lange disse skal være.

 

Overgange, Color Grading og Color Correction

Lær om tempo, color correction, color grading og en række effekter, som gør dig i stand til at give din filmproduktion et ekstra professionelt og kreativt løft.

 

Lyd

På kurset lærer du også om grundlæggende lydredigering, brug af musik og redigering af lydspor til f.eks. lydrensning.