Adobe Photoshop udvidet – tag billedredigering til next level

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.995 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 41 evalueringer)
Forår 2024

Føler du ikke, at du får tilstrækkeligt ud af Adobe Photoshop, og vil du gerne tage dine kompetencer inden for billedredigering til nye højder?

På dette praksisnære kursus i Adobe Photoshop udvidet får du mulighed for at udbygge dit kendskab til programmets utallige funktioner, værktøjer og genveje. Vi dykker ned i de mere avancerede funktioner, der kan åbne nye døre og højne niveauet af din billedbehandling.

Igennem teori og praksis får du erfaring med, hvordan du vha. smarte værktøjer kan effektivisere dine daglige arbejdsprocesser samt skabe visuelle resultater af højeste kvalitet, der øger din virksomheds professionelle udtryk.

Alt sammen krydret med en god portion tips, tricks og gode råd, så du fremover får det maksimale ud af Adobe Photoshop.

Det får du på dit udvidede Photoshop-kursus:

 • Udvidet kendskab til de mere avancerede funktioner og værktøjer i Adobe Photoshop
 • Indblik i, hvordan du optimerer dit workflow i Photoshop via opsætning og genveje
 • Praktisk erfaring med mere komplekse fritlægningsværktøjer
 • Anvendelse af udvidede teknikker til billedredigering, farvejustering og retouchering af billeder
 • Introduktion til, hvordan du reparerer billeder og udfører simple billedmanipulationer
 • Udarbejdelse af forskellige typer grafisk materiale – herunder webbannere og tryksager

Vigtig viden inden kurset:

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken til at sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder let morgenmad, frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer og eftermiddagssødt
 • Prisen inkluderer gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale, som du får udleveret på kurset – herunder en trykt guide til Photoshop
 • Vi stiller computere til rådighed med licens til Photoshop, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer
 • Din underviser kontakter dig inden kurset for så vidt muligt at kunne tilpasse undervisningen efter dine ønsker og behov
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja, da! Du må meget gerne medbringe og inddrage dit eget materialet på kurset. På den måde kan du få hjælp og sparring til netop de problemstillinger, du sidder med til hverdag – og tage tilbage på kontoret og arbejde videre med dine nye værktøjer og viden.

Er du klar til at blive ekspert i Photoshop?

Har du allerede erfaring med Photoshop, men vil gerne forløse programmets fulde potentiale i dit daglige arbejde? Med et udvidet kursus i Photoshop er du garanteret forbedring af dine eksisterende Photoshop-evner – med en stejl læringskurve. Vi udstyrer dig med kompetencer til at kunne håndtere mere avanceret billedbehandling på den halve tid. Du effektiviserer altså dine arbejdsprocesser og sikrer samtidig et kvalitativt bedre output.

Er du klar?

Skynd dig at tilmelde dig kurset lige her på siden.

Det mener en af vores tidligere deltagere om kurset i Photoshop udvidet

Er I 3 eller flere fra samme virksomhed, der gerne vil på kursus sammen? 

Så laver vi med glæde et skræddersyet kursus til jer! Vi har stor erfaring med afholdelse af kursusforløb, der er tilpasset den enkelte virksomhed, og vores dygtige undervisere sørger for at tilrettelægge indholdet, så I får præcis det udbytte, I har brug for.

Dato, tid og sted kan tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør nærmere – helt uforpligtende.

Undervisere

Andreas – specialist i Photoshop

Andreas er uddannet cand.mag i Medievidenskab med en bachelor i film- og medievidenskab. Han har mange års erfaring med at udføre alle former for grafiske opgaver til digitale og trykte medier. Andreas møder sine kursister i øjenhøjde og formidler stoffet, så alle kan være med. Han tager i undervisningen udgangspunkt i eksempler fra det virkelig liv. På den måde løser I problemstillinger, der kan bruges uden for kursuslokalerne. Andreas underviser i grafiske programmer, herunder Adobe Photoshop.

Christina – grafiker og ekspert i Photoshop

Christina er selvstændig fotograf og grafisk designer uddannet fra Danmarks Design Skole. Som underviser tager Christina afsæt i kursisternes udgangspunkt og sætter fuldt fokus på den praktiske brug af Adobes programmer, så du er klædt på til at arbejde videre på egen hånd efter kurset. Christina underviser på flere grafiske kurser hos Kursusfabrikken, herunder Adobe Photoshop.