Adobe Photoshop udvidet | Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
8230 Åbyhøj
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.995 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 27 evalueringer)
Forår 2023

Føler du ikke, at du får tilstrækkeligt ud af Adobe Photoshop, og vil du gerne tage dine kompetencer inden for billedredigering til nye højder?

På dette praksisnære kursus i Adobe Photoshop udvidet får du mulighed for at udbygge dit kendskab til programmets utallige funktioner, værktøjer og genveje. Vi dykker ned i de mere avancerede funktioner, der kan åbne nye døre og højne niveauet af din billedbehandling.

Igennem teori og praksis får du erfaring med, hvordan du vha. smarte værktøjer kan effektivisere dine daglige arbejdsprocesser samt skabe visuelle resultater af højeste kvalitet, der øger din virksomheds professionelle udtryk.

Alt sammen krydret med en god portion tips, tricks og gode råd, så du fremover får det maksimale ud af Adobe Photoshop.

Det får du på dit udvidede Photoshop-kursus:

 • Udvidet kendskab til de mere avancerede funktioner og værktøjer i Adobe Photoshop
 • Indblik i, hvordan du optimerer dit workflow i Photoshop via opsætning og genveje
 • Praktisk erfaring med mere komplekse fritlægningsværktøjer
 • Anvendelse af udvidede teknikker til billedredigering, farvejustering og retouchering af billeder
 • Introduktion til, hvordan du reparerer billeder og udfører simple billedmanipulationer
 • Udarbejdelse af forskellige typer grafisk materiale – herunder webbannere og tryksager

Vigtig viden inden kurset:

 • Vi kører med små hold på maks. 5 deltagere pr. kursus for at sikre dig maksimalt udbytte
 • Du kommer hverken sulte eller tørste på kurset! Undervejs tilbyder vi fuld forplejning – herunder morgenbrød, lækker frokostbuffet, te/kaffe, kolde drikkevarer samt snacks og eftermiddagssødt
 • Prisen inkluderer gennemarbejdet og opdateret kursusmateriale, som du får udleveret på kurset – herunder en trykt guide til Photoshop
 • Der vil blive stillet computere til rådighed med licens til Photoshop, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din egen computer efter ønske
 • Din underviser kontakter dig inden kurset, så vi for så vidt muligt kan skræddersy undervisningen efter netop dine behov og evt. særlige ønsker
 • Vi tilbyder selvfølgelig 100 % tilfredshedsgaranti

Kan jeg medbringe eget materiale?

Ja da! Vi ønsker at gøre kurset så relevant og brugbart for dig, og derfor må du gerne inddrage eget grafisk materiale, som undervisningen og de praktiske øvelser kan tage afsæt i. På den måde får du mulighed for at adressere dine specifikke problemstillinger undervejs, så du får fuldt udbytte af kurset.

Er du klar til at blive ekspert i Photoshop?

Har du allerede erfaring med Photoshop, men vil gerne forløse programmets fulde potentiale i dit daglige arbejde? Med et udvidet kursus i Photoshop er du garanteret forbedring af dine eksisterende Photoshop-evner – med en stejl læringskurve. Vi udstyrer dig med kompetencer til at kunne håndtere mere avanceret billedbehandling på den halve tid. Du effektiviserer altså dine arbejdsprocesser og sikrer samtidig et kvalitativt bedre output.

Er du klar?

Skynd dig at tilmelde dig kurset lige her på siden.

Det siger vores tidligere deltager om kurset i Photoshop udvidet

Undervisere

Andreas – specialist i Photoshop

Andreas er uddannet cand.mag i Medievidenskab med en bachelor i film- og medievidenskab. Han har mange års erfaring med at udføre alle former for grafiske opgaver til digitale og trykte medier. Andreas møder sine kursister i øjenhøjde og formidler stoffet, så alle kan være med. Han tager i undervisningen udgangspunkt i eksempler fra det virkelig liv. På den måde løser I problemstillinger, der kan bruges uden for kursuslokalerne. Andreas underviser i grafiske programmer, herunder Adobe Photoshop.