Adobe Photoshop rutineret – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Borgergade 20 3. sal 1300 københavn k
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

Kurset er for dig, der vil lære Photoshop på udvidet niveau, optimere dit workflow og få tips til at gøre din billedbehandling endnu mere professionel.

På Photoshop rutineret lærer du smarte og hurtige genveje, der kombineret med effektive arbejdsmetoder, sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet i det populære grafiske program.

Kom med på 2 sjove og intensive dage og få dybere kendskab til mange af de smarte metoder, der er til rådighed i Photoshop. Målet med kurset er, at du hurtigere når i mål med dine Photoshop opgaver og undgår tidsrøvere samtidig med, at du har plads til kreativiteten.

Du får også mulighed for at hente masser af inspiration og sparring på tværs af holdet og ser hvordan andre Photoshop brugere løser deres opgaver.

 

Det vil du lære på InDesign Rutineret kursus:

 

Smart opsætning af Photoshop

Der er mange muligheder for at tilpasse programmet bedre til dit behov. Ved at opsætte Photoshop, så det passer til dine grafiske opgaver, så får du alle de relevante værktøjer indstillet korrekt og samlet lige foran dig. Det sætter turbo på din billedbehandling.

 

Professionel fritlægning

Du benytter – selvfølgelig – masker, når du fritlægger. På kurset viser instruktøren dig, hvordan du med avancerede masker og kanaler faktisk kan fritlægge objekter, du ikke regnede med kunne klares.

 

Avanceret retouchering

Photoshop har i de seneste opdateringer fået en række smarte funktioner, der gør retouchering nemmere og hurtigere. Med ganske få klik kan du nu nemt fjerne uønskede emner fra baggrunde og endda forlænge en baggrund, så det ser fuldstændig realistisk ud. Vi gennemgår de nye smarte metoder.

 

Arbejd smart med Smart Objects

Smart Objects er lige præcist det, de kaldes – smarte. Når du arbejder med Smart Objects får du uanede muligheder for at ændre på dine kompositioner, og du kan endda skalere op og ned uden kvalitetsforringelse.

 

Effektivt workflow med Actions

Laver du det samme arbejde igen og igen? Med Actions kan du få Photoshop til at klare det trivielle arbejde, så du kan koncentrere dig om det mere interessante. På kurset lærer du, hvor let det er at oprette Actions. Du får også nogle konkrete eksempler på, hvilken type opgaver du med fordel kan løse helt automatisk med denne metode.

 

Effektiv eksport til web med få klik

På kurset lærer du, hvordan du lynhurtigt kan gemme og optimere billeder og grafik til web med lidt planlægning og ganske få klik. Det vil give dig mulighed for at spare tid, hvis du f.eks. skal udarbejde og eksportere flere bannere på én gang.