Adobe Photoshop ekspert – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Borgergade 20 3. sal 1300 københavn k
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 11 evalueringer)
Forår 2024

Dette kursus er til dig, der har arbejdet i Photoshop mere end et år og har styr på, hvad en lagmaske er og hvordan justeringslag fungerer.

Her der tager vi udgangspunkt i den viden, vi har og bygger på, således at du kan påtage dig mere avancerere opgaver som bl.a. at retouchere portrætter og produktbilleder.

Du lærer at fritlægge mere krævende emner, og vi benytter også nogle at Photoshops helt nye AI værktøjer til at udføre krævende opgaver, der ellers krævede mange timers arbejde.

Vi går i dybden med funktionerne og mulighederne i Photoshop og giver dig en omfattende forståelse af softwaren. Du vil lære avancerede teknikker, genveje og mindre kendte værktøjer, der forbedrer dine færdigheder og øger din effektivitet.

 

Det vil du lære på Photoshop ekspert kursus:

 

Retouchering

Her lærer du at arbejde med teknikker, der adskiller detaljer og farver i dine billeder, så du nemmere og mere præcist kan opnå en perfekt retouchering. Her lærer du nogle smarte teknikker, så du kan opnå det helt rigtige resultat.

 

Masker

Der findes mange måder at bruge masker på, og vi viser nogle af de mest brugbare og avancerere teknikker som “Blend-if” og nogle af de helt nye AI baseret værktøjer til at fritlægge dine motiver. Vi ser også på, hvordan masker kan bruges til at skabe kreative og sjove effekter.

 

Farvejusteringer

Vi kigger på forskellige avancerede farvejusteringsmuligheder, så du kan ramme lige præcis den farve, du ønsker, og ser på hvordan farverne kan have indflydelse på visuel fortælling. Vi arbejder non-destruktivt og går i dybden med justeringslag og selektive farvejusteringer.

 

Overlays og filtre

Et meget overset emne, når det kommer til arbejde i Photoshop, må være det at bruge Overlay-filer og filtre til at forbedre billeder. Du kan med smarte teknikker ændre på lysforhold og opnå meget realistiske resultater ved at benytter overlays og de helt rigtige filtre. Her arbejder vi også med en kombination af Blending Modes, masker og filtre, hvilket kan give nogle helt nye muligheder.

 

Skab og genskab

De nye AI funktioner gør, at vi nemt kan skabe nye og spændende detaljer i vores billeder, der ellers før ville kræve en del arbejde og køb af stockbilleder. Men der er mange nye måder at forlænge billeder, afslutte et beskåret billede, eller indsætte emner i vores billeder, noget der ellers ville være umulige for år tilbage. Du lærer de nyeste og mest brugbare teknikker til dette.

 

Egne ønsker

Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette ekspert kursus.