Adobe InDesign rutineret – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Borgergade 20 3. sal 1300 københavn k
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

Bliv mere rutineret i InDesign på 2 dage

På dette InDesign kursus lærer du at optimere dit workflow og får en række tips til effektive arbejdsmetoder, der sparer dig for tid og øger din produktivitet.

 

Kom med på 2 inspirerende dage og få dybere kendskab til mange af de effektive og tidsbesparende metoder, der er til rådighed i InDesign.

 

Vi arbejder med større produktioner og gennemgår, hvordan du nemmest holder styr på layout, bibeholder en ensartet typografi og farver gennem produktet, og du lærer også, hvordan du opretter en indholdsfortegnelse – på den rigtige måde.

 

Du får også mulighed for inspiration og sparring på tværs af holdet og ser, hvordan andre InDesign brugere løser deres opgaver.

Det vil du lære på InDesign Rutineret kursus:

Smart opsætning af brugerflade

Du kan tilpasse InDesigns opsætning lige til dit behov og slippe for, gang på gang, at ændre på de samme indstillinger, mens du arbejder. Vi gennemgår de mest interessante og smarte muligheder for brugeropsætning af InDesign.

 

Smart opsætning af dokumenter

Vi kigger på smart opsætning af mastersider, grundlinjenet, spalter, sidetal og lag, som vi udnytter til at styre et layout, stadig med mulighed for variation, samt hurtig placering af tekst og grafik.

 

Object Styles

En rigtig smart funktion i InDesign er Object Styles – objektformater – der giver dig en række nye effektive muligheder til dine grafiske elementer. Med få klik kan du få et ensartet udseende på faktabokse, billedrammer og tekstrammer. På kurset lærer du, hvordan du udnytter formaterne mest effektivt.

 

Bogfunktionen i InDesign

Arbejder du med store dokumenter? Så er InDesigns bogfunktion et uundværligt værktøj. Med funktionen kan du holde styr på adskillige InDesign-dokumenter, som evt. er oprettet af flere brugere, og synkronisere disse, så layoutet er ens gennem alle dokumenter.

 

Genbrug

Har du brug for at bruge og dele standard-farver, tekstformater og grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig. På kurset ser du mange smarte funktioner, som du har til rådighed med dit Creative Cloud-abonnement.

 

Tips og tricks

Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette rutineret kursus.