Adobe InDesign Rutineret – Efterår 2024 (KBH)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1300 København K
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr. | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Efterår 2024

Bliv mere rutineret i InDesign på 2 dage

På dette InDesign kursus får du indsigt i at optimere dit arbejdsflow og modtager praktiske tips fra vores Adobe-certificerede underviser om effektive metoder, der sparer tid og øger produktiviteten.

Deltag i to inspirerende dage og dyk ned i adskillige effektive og tidsbesparende teknikker, der er tilgængelige i InDesign.

Vi fokuserer på større produktioner og gennemgår, hvordan du bedst styrer layout, opretholder ensartet typografi og farver gennem hele projektet. Du vil også lære, hvordan du korrekt opretter en indholdsfortegnelse.

Kurset giver dig også mulighed for inspiration og erfaringsudveksling på tværs af deltagerne, hvor du kan se, hvordan andre InDesign-brugere løser deres opgaver.

Tips og tricks
Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette rutineret kursus under kyndig vejledning af en Adobe certificeret underviser.

 

Det vil du lære på InDesign Rutineret kursus:

Smart opsætning af brugerflade

Du kan tilpasse InDesigns opsætning lige til dit behov og slippe for, gang på gang, at ændre på de samme indstillinger, mens du arbejder. Vi gennemgår de mest interessante og smarte muligheder for brugeropsætning af InDesign.

 

Smart opsætning af dokumenter

Vi kigger på smart opsætning af mastersider, grundlinjenet, spalter, sidetal og lag, som vi udnytter til at styre et layout, stadig med mulighed for variation, samt hurtig placering af tekst og grafik.

 

Object Styles

En rigtig smart funktion i InDesign er Object Styles – objektformater – der giver dig en række nye effektive muligheder til dine grafiske elementer. Med få klik kan du få et ensartet udseende på faktabokse, billedrammer og tekstrammer. På kurset lærer du, hvordan du udnytter formaterne mest effektivt.

 

Bogfunktionen i InDesign

Arbejder du med store dokumenter? Så er InDesigns bogfunktion et uundværligt værktøj. Med funktionen kan du holde styr på adskillige InDesign-dokumenter, som evt. er oprettet af flere brugere, og synkronisere disse, så layoutet er ens gennem alle dokumenter.

 

Genbrug

Har du brug for at bruge og dele standard-farver, tekstformater og grafik på tværs af dine Adobe programmer, så er biblioteker lige noget for dig. På kurset ser du mange smarte funktioner, som du har til rådighed med dit Creative Cloud-abonnement.

 

Tips og tricks

Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette rutineret kursus.

Undervisere

Kristian Kædegaard

Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Kristians spidskompetencer er indenfor Illustrator og InDesign samt visuelle kurser i grafisk design, layout, typografi og kreativitet. Kristian er Adobe certificeret instruktør og har lang erfaring som underviser for en række store og små virksomheder i regi af Softworld i Adobe-programmerne InDesign, Illustrator og Photoshop.

Mere om dette kursus