Adobe InDesign ekspert – København

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Borgergade 20 3. sal 1300 københavn k
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

Få træning i InDesign på ekspert-niveau

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i InDesign og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere avancerede muligheder i

programmet.

 

På InDesign ekspert lærer du at arbejde gnidningsløst med tekst og tabeller importeret fra Word og Excel. Vi arbejder med avancerede tekstformater, der gør det nemt at opdatere tekst og tabeller uden at formatere forfra, og vi sørger endda for, at evt. fejl i originaldokumenterne automatisk bliver rettet i InDesign.

 

InDesign har indbyggede funktioner til interaktivitet og animation beregnet til onlinedokumenter, vi gennemgår de fleste af disse, og du vil efter kurset kunne skabe stilfulde præsentationer til skærme.

 

På kurset kommer vi altså endnu dybere ned i programmet og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetode

Det vil du lære på InDesign ekspert kursus:

Avancerede tekstformater

Du kan gøre brug af avanceret formatering, hvis du f.eks. har specifikke ord, der skal formateres på samme måde hver gang.

Det kan også være, at titler og firmanavne ikke må deles, og så kan du også anvende såkaldte specielle formater til automatiske rettelser.

 

Tabeller

Tabeller i InDesign kan startes fra bunden eller du kan importere f.eks. Excel-filer, og med oprettelse af tabelformater kan du sikre, at tabellerne altid ser ens ud.

 

Workflow mellem Office og InDesign

Du lærer, hvordan du problemfrit arbejder med importerede Word- og Excel-filer og hvordan, du kan opdaterer filerne uden at skulle formatere forfra.

 

Interaktivitet

Vi gennemgår, hvordan du laver interaktive InDesign dokumenter med slideshows, links og video.

 

Animation

Du kan gøre dine online dokumenter mere spændende ved at anvende InDesigns indbyggede animationer, vi lærer dig hvordan.

 

Egne ønsker

Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette ekspert kursus.