Adobe Illustrator Rutineret – Efterår 2024 (KBH)

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1300 København K
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr. | PU-støtte: 2.600 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Efterår 2024

Dette hands-on kursus i København og Aarhus er til dig, der ønsker at få endnu bedre kreativ kontrol over dine produktioner i Illustrator.

Kom med på 2 inspirerende dage og få dybere kendskab til mange af de kreative, effektive og tidsbesparende metoder, der faktisk er til rådighed i Illustrator. Metoder der vil gøre dit daglige arbejde med programmet lettere – og sjovere. Alt sammen demonstreret af vores Adobe certificerede underviser.

På kurset får du en række tips og tricks til at gøre dine illustrationer mere kreative og spændende, kombineret med effektive arbejdsmetoder, der sparer dig for tid og øger din produktivitet.

At arbejde i Illustrator på rutineret niveau kræver, at du f.eks. kender til symboler og effekter, der giver dig mulighed for at gennemføre større justeringer af former og farver på tværs af gentagne objekter i samme dokument. Alt dette får du styr på og den certificerede Adobe underviser giver dig de bedste tips og de smarteste arbejdsgange.

Dit udbytte:

  • Du kan ændre en jævn tegning til et kunstværk med få klik og effekter
  • Du kan designe avancerede infografikker
  • Du kan arbejde med farver på et højt – og kreativt – niveau
  • Du får styr på mange avancerede muligheder du har i Illustrator
  • Du opnår ubegrænsede muligheder med din kreativitet i programmet
  • Du lærer at designe visuelle identiteter, der skiller sig ud og styrker dit brand.
  • Du lærer at udnytte eksisterende grafik til at skabe imponerende designs, hvilket gør dig mere tidseffektiv.
  • Du lærer at skabe visuelle elementer, der understøtter dine præsentationer og gør dine projekter mere overbevisende.
  • Du lærer at udnytte Illustrator til at producere grafik, der kan øge din omsætning.

Kursets målgruppe

Kurset er til dig, der allerede kender Illustrator på brugerniveau og/eller har deltaget på kurset Illustrator Basis.

 

Det vil du lære på Illustrator Rutineret kursus

 

Hurtige Illustrationer

Hvis du ikke er specielt god til at tegne, så har Illustrator flere funktioner, der alligevel kan skabe professionelle illustrationer. Vi kommer med tips og tricks til, hvordan du kan skabe smukke tegninger – uden at kunne tegne.

 

Forløb og mønstre

Med Illustrators mønstre og metoder til at arbejde med farveforløb kan du skabe illustrationer på et niveau, der kan virke fotorealistisk.

 

Symboler

Illustrator kan arbejde med symboler, hvilke er illustrationer, du kan benytte igen og igen. Ved at arbejde med symboler sparer du tid, filstørrelse og får større kreative muligheder ved bl.a. at benytte Illustrators Symbol-værktøj.

 

Farver, farver og atter engang farver

Illustrator er dit ”go-to” program, når du skal arbejde med farver på tværs af Adobes programmer. Programmet indeholder mange smarte metoder til at skabe harmoniske farver, så du med sikkerhed kan skabe et farveudtryk, der passer til din eller dine kunders identitet.

 

Effekter

Vi gennemgår mange af de indbyggede effekter, der giver dig mulighed for at omdanne de mest enkle tegninger til mindre kunstværker! Med effekter i Illustrator kan det ofte være svært at skelne en tegning fra et foto, og vi ser på, hvordan du nemt kan gemme effekter til senere brug

 

Biblioteker

Creative Cloud har fælles biblioteker, så emner, der gemmes her, kan genbruges i alle dine Illustrator dokumenter – og mange af dem kan deles med f.eks. InDesign og Photoshop. Vi viser dig de smarte funktioner, du har til rådighed med din Creative Cloud.

Undervisere

Kristian Kædegaard

Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Kristians spidskompetencer er indenfor Illustrator og InDesign samt visuelle kurser i grafisk design, layout, typografi og kreativitet. Kristian er Adobe certificeret instruktør og har lang erfaring som underviser for en række store og små virksomheder i regi af Softworld i Adobe-programmerne InDesign, Illustrator og Photoshop.