Adobe After Effects ekspert – Aarhus

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bødker Balles Gård 19 8000 Aarhus C
Dage:
2 dage
Pris:
9.995 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 12 evalueringer)
Forår 2024

Få træning i After Effects på ekspert-niveau

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i After Effects og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere avancerede muligheder i

programmet.

 

På After Effects ekspert lærer du at integrere After Effects med Premiere Pro, hvorved du kan skabe et effektivt workflow i dine videoproduktioner. Du får også et indblik i de muligheder, du har ved at benytte Scripts og Plug Ins, der udvider funktionerne i programmet.

 

Med avancerede Expressions kan du skabe imponerende animationer, vi viser dig flere eksempler på, hvad der rent faktisk kan laves ved hjælp af finjustering af After Effects egen indbyggede scriptingfunktion.

 

På kurset dykker vi altså endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder.

 

Det vil du lære på After Effects Ekspert kursus:

 

Smarte genveje

I After Effects kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge

mere tid på at være kreativ.

 

Integration med Premiere Pro

After Effects og Premiere Pro er skabt til at arbejde sammen, på kurset gennemgår vi de muligheder, der findes, for at skabe en perfekt integration mellem de to programmer, så dit workflow bliver effektivt – og sjovere.

 

Motion Graphics Templates

MOGRTs er skabeloner, du kan oprette i After Effects, så eksempletvis dine intros til produktioner altid ser ens ud. Vi

gennemgår, hvordan du opretter disse – så de endda også kan benyttes i Adobe Premiere Pro.

 

Avancerede Expressions

På dette kursus arbejder vi med avancerede Expressions, After Effects’ indbyggede scripting, der giver dig uanede muligheder for effektive og imponerende animationer.

 

Scripts, udvidelser og Plug Ins

Du kan udvide funktionerne i After Effects med færdige Scripts og Plug Ins, så du får endnu flere muligheder med programmet. På kurset viser vi dig flere eksempler på dette.

 

Flottere 3D

Nogle af Cinema 4Ds værktøjer er inkluderet i After Effects, og disse giver dig yderligere funktioner end de normale 3D funktioner i After Effects. Vi arbejder med de udvidede muligheder, dette giver dig, og vi kigger også på Mocha, som er et program, der kan integreres med After Effects, der giver dig ekstra tracking-funktioner.