Adobe After Effects 2 – Avanceret storytelling med motion design

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
Dage:
5 dage
Pris:
16.800 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)
Efterår 2023

Lær at fange og fastholde dine seeres opmærksomhed med visuelt spændende effekter.

Dette 5 dages kursus giver dig avancerede tekniske færdigheder og en dybere forståelse for animationsprincipper, så du kan skabe personlige og effektfulde animationer med After Effects. Undervisningen er baseret på praktiske øvelser, hvor du arbejder med din egen produktion og får feedback på både kunstnerisk udførsel og tekniske udfordringer.

Kurset er for grafiske designere, content producenter og postproduktionseksperter, der ønsker at lære at skabe animeret grafik og visuelle effekter til forskellige platforme.

Dette 5 dages kursus har fokus på, hvordan du med storytelling, dramaturgi, farver, former og avancerede tekniske færdigheder kan bruge After Effects, til at løfte dine animationer til spændende visuelle fortællinger, der fanger og engagerer seerne.

Du lærer
Med udgangspunkt i After Effects avancerede funktionalitet arbejder vi med den kreative proces; hvordan du henter inspiration, udvikler din idé, forbereder dit projekt og bygger en historie op med dramaturgiske greb og visuelle virkemidler.

Ved både at styrke din historiefortælling og dine tekniske færdigheder i After Effects, får du overblik, en dybere forståelse for animations-principper og rum til at skabe kreative løsninger. Med avanceret teknisk kunnen og evnen til at fange publikums følelser, vil du løfte niveauet på dine produktioner og skabe større effekt.

Vi arbejder med: 

  • Dramaturgi; berettermodel, 3-aktmodel, historieopbygning
  • Filmiske redskaber og virkemidler; hvordan man fortæller historier med sekvenser af billeder.
  • Komposition og visuelle fortællegreb
  • Teknikker til at skabe personlighed i dine animationer.
  • Forstå procedural workflow og hvordan simple templates kan automatisere dine animationer.
  • Avanceret maske- og tekst animations arbejde.
  • Expression controls liquidfied animations-teknikker

Udbytte
Med teori og masser af praktiske øvelser opbygger du trin for trin færdigheder. Du arbejder med din egen produktion og får undervejs 1:1 sparring og feedback om både kunstnerisk udførsel og tekniske udfordringer og muligheder. Med avanceret teknisk kunnen og evnen til at fange publikums følelser, vil du løfte niveauet på dine produktioner og skabe større effekt.

Om din underviser
Din underviser Dennis B. Dalmark, har i mere end 25 år har arbejdet med film, TV og Motion Design. Dennis er uddannet filminstruktør på The American Film Institute i Los Angeles og har en Master i Fine Arts. Han har i mange år arbejdet i Hollywood som Story Consultant hos flere store studier. Nu har han eget produktionsselskab, hvor han både er instruktør og laver VFX, animationer og motion design i fiktionsfilm, kortfilm, dokumentarer og reklamefilm.

Undervisningsform
Undervisningen er baseret på øvelser. Du arbejder på din egen computer og installerer hjemmefra programmerne Adobe After Effects og Media Encoder (nødvendige for at deltage i undervisningen) Det vil være en stor fordel hvis du også har installeret Photoshop, Illustrator og Premiere Pro.

På storskærm gennemgår din underviser alt fra brugergrænseflade, indstillinger, designprincipper og forskellige funktioner, du skal lære. 

Undervejs afprøver du alt med praktiske øvelser. Trin for trin opbygger du dine færdigheder i at arbejde med animationer, Du arbejder med din egen produktion og får 1:1 sparring og feedback om både kunstnerisk udførsel og tekniske udfordringer og muligheder. 

Hvem er du?
Du laver grafiske opgaver, producerer content eller arbejder med postproduktion. Du vil gerne lære at lave animeret grafik og visuelle effekter til fx hjemmesider, sociale medier og video og TV produktioner.

Du er fortrolig med enten Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro eller et andet redigeringsprogram.

Du er ikke bange for at få fyldt masser af viden på, arbejde intensivt og bruge al din kreativitet til at skabe noget ekstraordinært!

Praktisk
Undervisningen foregår i Nomad Workspace og er inklusiv frokost, kaffe/te  og snacks i løbet af dagen.

Du skal medbringe en computer (PC eller MAC) med Adobe After Effects, Photoshop, Illustrator og Media Encoder installeret. (Vi kan tilbyde leje mod betaling). Husk hovedtelefoner.

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Undervisere

Dennis B. Dalmark

Dennis B. Dalmark, har i mere end 25 år har arbejdet med film, TV og Motion Design. Dennis er uddannet filminstruktør på The American Film Institute i Los Angeles og har en Master i Fine Arts. Han har arbejdet i Hollywood som Story Consultant hos flere store studier. Nu har han eget produktionsselskab, hvor han både er instruktør og laver VFX , animationer og motion design i fiktionsfilm, kortfilm, dokumentarer og reklamefilm.