Adobe After Effects 1 – Det store grundkursus – november

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
Dage:
5 dage
Pris:
16.800 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 7 evalueringer)
Efterår 2023

Lær at mestre After Effects på dette 5-dages kursus og få en stor værktøjskasse til at løfte det visuelle udtryk i film, TV og video på Internettet. Du arbejder på din egen computer og får en grundig introduktion til brugergrænsefladen og designprincipperne for animationer. Alt afprøves med praktiske øvelser, så du bliver fortrolig med After Effects mange kreative muligheder og lærer at anvende dem til at skabe flotte, sjove, skæve animationer og visuelle effekter. Du lærer også om alt fra organisering af projekter til eksportmodulet og forskellige formater til TV, film og internettet.

Undervisningen er baseret på øvelser, og du opbygger trin for trin færdigheder, så du selvstændigt kan arbejde videre med at skabe din egen Motion graphics /VFX efter endt kursus.

Kurset er for dig, der laver grafiske opgaver, producerer content eller arbejder med postproduktion og er fortrolig med enten Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro eller et andet redigeringsprogram.

Du lærer

  • Alt om at oprette og organisere dine projekter professionelt, importere videomateriale og håndtere grafik fra Photoshop og Illustrator og Premiere Pro.
  • Du bliver fortrolig med brugergrænsefladen, vigtigste genveje, workflows og ‘procedural’ arbejdsgange.
  • Animation- og designprincipper.
  • Keyframes, layer-opbygning, compositing og precomposing, så du får et naturligt flow i dine animationer.
  • 3D parallaxing animationer så du kan skabe levende, tredimensionelle animationer.
  • Masker og shapes til at skabe visuelle effekter og utrolige animationer.
  • Null objects, 2D point tracking og 3D Camera tracking.
  • Hvordan du sammensætter film og video materiale med motion graphics elementer for at opbygge et større projekt.
  • Eksport modulet og media encoder og lærer om de forskellige formater til TV, film og internettet samt codes, settings, kompressioner mm.
  • Adobe’s dynamic links og hvordan men bedst kan bruge det strømlinet på tværs af forskellige platforme.

Udbytte
Med teori og masser af praktiske øvelser opbygger du trin for trin færdigheder, så du selvstændigt kan arbejde videre med at skabe din egen Motion graphics /VFX efter endt kursus.

Om din underviser
Din underviser Dennis B. Dalmark, har i mere end 25 år har arbejdet med film, TV og Motion Design.

Dennis er uddannet filminstruktør på The American Film Institute i Los Angeles og har en Master i Fine Arts. Han har arbejdet i Hollywood som Story Consultant hos flere store studier. Nu har han eget produktionsselskab, hvor han både er instruktør og laver VFX , animationer og motion design i fiktionsfilm, kortfilm, dokumentarer og reklamefilm.

Undervisningsform
Undervisningen er baseret på øvelser. Du arbejder på din egen computer og installerer hjemmefra programmerne Adobe After Effects og Media Encoder (nødvendige for at deltage i undervisingen) Det vil være en stor fordel hvis du også har installeret Photoshop, Illustrator og Premiere Pro.

På storskærm gennemgår din underviser alt fra brugergrænseflade, indstillinger, designprincipper og forskellige funktioner, du skal lære.

Undervejs afprøver du alt med praktiske øvelser. Trin for trin opbygger du færdigheder i at arbejde med animationer, så du selvstændigt kan arbejde videre med at skabe din egen Motion graphics /VFX efter endt kursus.

Hvem er du?
Du laver grafiske opgaver, producerer content eller arbejder med postproduktion. Du vil gerne lære at lave animeret grafik og visuelle effekter til fx hjemmesider, sociale medier og video og TV produktioner.

Du er fortrolig med enten Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro eller et andet redigeringsprogram.

Du er ikke bange for at få fyldt masser af viden på, arbejde intensivt og bruge al din kreativitet til at skabe noget ekstraordinært!

Praktisk
Kursusprisen inkludere frokost og kaffe/te i løbet af dagen.

Du skal medbringe en computer (PC eller MAC)  med Adobe After Effects, Photoshop, Illustrator og Media Encoder installeret. (Vi kan tilbyde leje mod betaling). Husk hovedtelefoner.

Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Undervisere

Dennis B. Dalmark

Dennis B. Dalmark, har i mere end 25 år har arbejdet med film, TV og Motion Design. Dennis er uddannet filminstruktør på The American Film Institute i Los Angeles og har en Master i Fine Arts. Han har arbejdet i Hollywood som Story Consultant hos flere store studier. Nu har han eget produktionsselskab, hvor han både er instruktør og laver VFX , animationer og motion design i fiktionsfilm, kortfilm, dokumentarer og reklamefilm.

Mere om dette kursus