PRÆSENTATION MED KROP & STEMME – Find din stemme – og brænd igennem

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Linnesgade 25, København
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.900 kr. | PU-støtte: 1.300 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 18 evalueringer)
Forår 2024

“Du er en absolut ekspert! Og samtidig et utrolig observant og rart menneske. Imponerende tilstedeværelse og nærvær! En meget stor fornøjelse, at lære dig at kende, Merete”

“Merete er en fantastisk underviser, som ikke kun er en skøn person, men også harn en virkelig høj faglighed”

PRÆSENTATION MED KROP & STEMME 

Få nærvær & gennemslagskraft med din stemme.

Et intensiv 1 dags kursus for dig, der ønsker at brænde igennem. Med stemmetræning, fokus på kropssprog og virkemidler fra teatrets verden udvikler vi deltagernes autentiske udtryk og evne til at indtage en scene, mikrofon eller skærm.

Brug din stemme som dit stærkeste aktiv når du formidler og brænd igennem.
Opdag hvordan, du kan bruge din usikkerhed til din fordel på ”scenen”, og bliv i stand til at indtage ”scenen” uden at gå på kompromis med dig selv. Det gælder både fysisk, online, bag skærmen og igennem podcast.

• Åndedrættet
Åndedrættet åbnes I kroppen så der skabes plads. Fokus på at tale på udåndingerne. Lær at brænde igennem med pausen i din tale. Åndedrættet i dine pauser gør dine ord stærkere.

• Stemmetræning og bedre stemmebrug
Introduktion til 4 stemmekvaliteter ved klaveret. Stemmetræning fælles fokus på at åbne 4 stemmer I kroppen. Vi træner din stemme, så den får fylde og vægt, så du kan stå godt i dig selv. Du lærer om stemmestøtten, klang, tempo og variation.

• Fremtoning – kropssprog
Kroppen som anden stemme. Non verbal kommunikation via 3 energi zoner, vi opdager og lærer fra. Hvordan kropssproget støtter både din stemme og din formidling.

• Indtag rummet”
Præsentationer med brug af pauser, stemme og åndedrættet.

Form:

Der arbejdes hele tiden med at skabe forbindelse mellem din krop og din stemme ved hjælp af vejrtrækningsøvelser. Din stemme åbnes op, så du kan bruge det store stemmeregister, du har. Desuden undersøges hvilke stemmekvaliteter, du kan styrke og åbne gennem stemmetræning.

Scene og stemmetræning er et gennemgående element.

Oplægget vil være en kombination af korte teoretiske oplæg, individuel refleksion, fælles sparring og øvelser i par/mindre grupper.

Udbytte:

Du vil kunne slippe dig selv mere og få gennemslagskraft
Du får en levende forbindelse mellem din krop og stemme.

Du får tilgang til et dybere åndedræt og dermed en stærkere stemme.
Du lærer at stå sikkert og hvile i dig selv, mens du taler med overbevisende styrke.

Kurset er designet, så deltagernes nye færdigheder kan trænes og forankres i praksis efter kurset med bogen Stemmens Magi, som er en del af kursus materialet. Bogen Stemmens Magi støtter udviklingen og læringen af kursets indhold igennem de mange øvelser og råd som kan trænes derhjemme.

Merete Nørgaard er uddannet skuespiller, stemme & performancetræner. Derudover har hun en master i Teater og Dramapædagogik fra DPU. Siden 2010 har hun været indehaver af virksomheden www.livingvoice.dk, og I Mannaz, hvor hun træner offentlige og private erhvervsfolk i at bruge stemmen til at brænde igennem og blive hørt.

Jeg vil anbefale det til alle!

Kurset var fantastisk inspirerende og udviklede mig helt enormt på kort tid. Jeg oplevede, at man som kursist virkelig blev set og hørt, så man på den måde fik skræddersyet undervisningen præcis til én selv. Både radiojournalister – men i høj grad også alle andre, der vil have det bedste ud af deres fremtoning og stemmebrug – bør i min optik give sig selv den gave at deltage i kurset.

Anne Phillipsen, Nyhedsvært og producer

Hør Podcasten Stemmebåndet her:

Kurset tilbydes også internt i jeres virksomhed.