Hurtiglæsning – Få lynhurtigt overblik, og spar værdifuld researchtid – Online

Udbyder:
Sted:
Online
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
1.950 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 10 evalueringer)
Ingen dato

Giv dig selv et dagligt forspring, med lynhurtigt overblik over enhver tekst

I en travl hverdag, med korte deadlines, hvor mængden af læsestof bliver større og større, er der sjældent timer nok i døgnet til bare at læse almindeligt.

De fleste læser med samme læseteknik, som de lærte i folkeskolen.

Det vil sige ord-for-ord, med indre højtlæserstemme og med en tendens til mange tilbagehop, hvor det samme læses igen og igen.

 

Fakta er, at hvis du vil nå gennem bunkerne af artikler, rapporter, notater osv. uden unødvendig stress og frustration, er der rigtig meget tid at spare ved en optimering af dine læseteknikker. 

 

Og heldigvis er det både muligt og forholdsvis enkelt at blive en hurtigere læser – og samtidig øge fokus og forståelsen!

På onlinekurset introduceres du for en række forskellige læseteknikker, så du fremover kan vælge den rigtige teknik til det rigtige læseformål.

Du sparer nemlig dig selv for både tid, frustration og tabt læseglæde, når du læser med den rigtige teknik.

Du går ikke længere i stå i store læseopgaver, og du kan lynhurtigt sætte dig ind store tekster og uddrage essensen, og på den måde frigøre tid til andre opgaver.

Effekten er både markant og målbar. Læser du blot èn time om dagen, kan du med blot en fordobling af din læsehastighed frigøre 14 hele arbejdsdage om året til andre opgaver!

Samtidig skaber overblikket ro på bagsmækken, og det er med til at minimerer stress.

Virksomheden får en gladere og mere tilfreds medarbejder, som har større overblik og færre frustrationer, og som fremover vil kunne frigøre en masse tid og ressourcer, som kan bruges på andre opgaver.

 

Mere end 29.000 har allerede gennemført kurset

 

Kursusform
Det er et meget aktivt onlinekursus, med samme form, indhold og resultater som vores almindelige kurser.

Kurset er bygget op over en række korte præcise videooplæg, samt en række øvelsestekster og tjekspørgsmål der sikrer at du ikke går videre før du er klar.

Hurtiglæsning har eksisteret siden 60’erne, og det er der mange gode grunde til. Det er enkelt. Det virker. Effekten er både markant og målbar.

 

OBS. Kursets startdato er vejledende. Du kan bestille og starte hvornår du vil!

 


Tilfredse deltagere siger om kurset:

Mit læsetempo blev øget gevaldigt
Jeg var meget begejstret for kurset! Følte virkelig, jeg lærte noget og var meget glad for blandingen mellem øvelser og teori. Det var mange a-ha-oplevelser undervejs. Anja var meget klar i spyttet, og det gjorde, at man virkelig spidsede ører. Fra begyndelsen havde jeg absolut fornemmelsen af, at jeg kunne lære noget, hvis jeg ville investere tiden i det. Rigtig god respons og efterkritik på hver øvelse. Jeg synes, alle i mit fag burde tage kurset, fordi man virkelig bliver hurtigere til at læse – og fordi man bliver meget bevidst om sin læseteknik.
Pernille Wass, Politikens forlag


Følte mig som en mental Supermand…

Jeg gik meget opløftet fra kurset… følte mig som en mental Supermand… har allerede anbefalet kurset til adskillige på mit arbejde.
Tine Johansen, formand, Dansk Journalistforbund


Jeg vil anbefale kurset til alle, der har et stort læsepensum på jobbet

Kurset gav mig et indblik i, hvad der sænker mit læsetempo, og hvad der kan øge tempoet til et højere niveau uden tab af forståelse. Anja havde overblik, struktur og naturlig autoritet.
Helle Stavnem, Politikens forlag

 


Læs hvad andre deltagerne siger om kurset

Test din læsehastighed og dit potentiale

Kursusbetingelser

Få en pris på et kursus afholdt i din virksomhed

 

Undervisere

Anja Thybo

Underviseren på kurset hedder Anja Thybo, og hun har mere end 18 års erfaring med hurtiglæsning.

Anja er ekspert i effektive læse- og læringsstrategier, der bringer dig i mål – på jobbet, til mødet og på studiet. Hun underviser ledere, medarbejdere og unge studerende, og hendes kursister kommer typisk fra videnstunge brancher i det private erhvervsliv, fx medico, advokater, revisorer, journalister og politikere. Der er også en del ministerier og styrelser blandt kunderne.

Udover kurser, workshops og 1:1 undervisning i dansk erhvervsliv, har Anja i flere år været tilknyttet CBS og DTU, hvor hun underviser de Masterstuderende i hensigtsmæssige læsestrategier i forbindelse med deres studie.

Anja Thybo er en erfaren underviser, som med en smittende entusiasme flytter dine grænser for, hvad du troede var muligt.