Efterår 2016

Adobe Premiere Pro: Grundlæggende – november

På det grundlæggende Adobe Premiere Pro-kursus indøver vi de vigtigste værktøjer og arbejdsgange fra klipningens indledende til afsluttende faser, hvor du lærer at arkivere og transkode til en hvilken som helst platform. Fem dage med øvelser efter hvert emne giver ro, så du behersker teknikken og fr Læs mere »

Videokamera: Grundlæggende

En introduktion til den professionelle måde at optage på; hvordan du bruger objektivets fokus-, blænde- og zoom-ringe, sætter hvidbalance, indstiller lyden og menupunkterne i displayet. Men også hvordan du dækker en scene. Vi træner framing, brug af lys og kamerabevægelse med øje for hvad historien kræver med øvelser i og ude af huset. Læs mere »

Lav bedre mobilvideo

Lær at lave professionelle videoer med din smartphone eller tablet. Du kan hurtigt komme i gang med at lave mobilvideo, men det er ikke nogen garanti for et godt resultat. På kurset lærer du at håndtere mobilkameraet og at hæve niveauet for dine videoproduktioner, både indholdsmæssigt og teknisk. Læs mere »

Kommunikations- og PR-strategi

På kurset lærer du at udvikle strategier, der får kommunikationsarbejdet til at indfri de langsigtede mål. Du kommer til at arbejde med kommunikationsstrategier og -politikker, stakeholderrelationer, public affairs, issues management, krisekommunikation – og din egen rådgiverrolle. Læs mere »

Skriv langt til mobilen

Longread, webdok, digitale features. Kært barn har mange navne. Flere danske medier eksperimenterer i disse dage med lange fortællinger. Samtidigt besøger flere og flere af brugerne vores web sites via mobilen, men hvordan gør du en lang tekst visuel og læsbar – også på mobilen? Det kan du lære her. Læs mere »

Snapchat for journalister

Snapchat er det hurtigst voksende sociale medie i Danmark og har knap 1,2 millioner månedlige brugere i Danmark. Tre ud af fire er under 30 år. Men hvorfor overhovedet beskæftige sig med et medie, hvor indholdet alligevel forsvinder igen? Og hvordan kan mediet bruges journalistisk? Det tager dette kursus udgangspunkt i. Læs mere »

Fra ide til færdig bog

Mange går rundt med en ide til en bog. Men ideer er ikke nok. Skrivelyst er en fordel, men der skal mere til. Kurset hjælper den enkelte, der går rundt med en forfatter i maven, til at få vurderet ideer - og vil give den nødvendige viden, så ideen måske kan ende med at blive et færdigt bogprojekt. Kurset henvender sig til alle - uanset baggrund. Læs mere »

Den digitale bog – one size fits all

På dette kursus bruger vi Indesig til at designe en bog i ebogsformatet, som er det populæreste digitale format Formatet egner sig til romaner, biografier og andre bøger, hvor layoutet gerne må være fleksibelt, så det passer til mange forskellige skærmstørrelse Læs mere »