Svanholm Coaching

Svanholm Coaching er en kursus- og konsulentvirksomhed, der siden 2010 har udbudt kurser, oplæg, coaching og udviklingsforløb med fokus på ledelse, trivsel og relationer. Stiftet af journalist og forfatter Gitte Svanholm, der ICC-certificeret coach & teamcoach og har en master i organisationspsykologi.
Gitte Svanholm er ekstern konsulent og coach i Dansk Journalistforbund og har lavet projekter for mange forskellige medier.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 51 evalueringer)

Kommende kurser

Skab psykologisk tryghed i dit team

Forår 2024

Tryghed betyder mod til at være mere kreativ, at tage chancer, at gå andre veje - alt sammen vigtige egenskaber, når vi skal lave god journalistik. På to dage dykker vi ned i værktøjerne, som skaber skaber psykologisk tryghed - og træner dem udefra jeres egne cases, så du kan gå hjem og fortsætte. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København K
Dage:
2 dage
Pris:
5.200 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.

Co-Walking med Svanholm

Forår 2023

Lederudvikling: Vil du med på en fire-dages vandretur langs den bornholmske kystlinje, hvor vi arbejder med fokus på selvledelse, psykologisk tryghed, teamudvikling, gode relationer, konstruktive konflikter og mod til forandring? Undervejs bliver du coachet af turens guide Gitte Svanholm. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
Bornholm
Dage:
4 dage
Pris:
19.600 kr. + moms | PU-støtte: 5.400 kr.

Skab psykologisk tryghed i dit team

Forår 2023

Vil du blive klogere på, hvordan du helt konkret kan skabe psykologisk tryghed i dit team, som vil påvirke både trivslen, effektiviteten og det psykiske arbejdsmiljø positivt? Så kom med på dette intensive to dages kursus med Gitte Svanholm som underviser Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
København K
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.800 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.