Louisedetlefsen.dk

Louisedetlefsen.dk udgøres af dokumentarist og journalisten Louise Detlefsen, der har mere end 25 års erfaring. Hun arbejder med branchens førende producere, fotografer, klippere og lyddesignere og producerer sine dokumentarfilm og -serier i samarbejde med bl.a. Hansen og Pedersen Film og Plus Pictures. Louisefilm udbyder en række kurser rettet mod tv- og filmbranchen: Dokumentarisk filmfortælling, dramaturgi, idéudvikling samt projektledelse fra pitch til færdig film.

Kommende kurser

Gå i dybden med ideudvikling og din kreative proces

Efterår 2024

Bliv klogere på, hvordan de gode ideer opstår og hvad hemmeligheden er bag en vellykket kreativ proces. I løbet af to intensive dage lærer du anvendelige metoder til at åbne op for dit kreative flow og får indsigt i psykologiske processer, så du undgår at spænde ben for dig selv. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1361 København K
Dage:
2 dage
Pris:
8.200 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.

Gå i dybden med den dokumentariske fortælling

Efterår 2024

Hvordan fortæller jeg min historie som en filmisk dokumentar? Kom med i maskinrummet hos instruktør Louise Detlefsen og klipper Steen Johannesen. En intensiv masterclass, hvor du med udgangspunkt i praksis, konkrete klip og metoder lærer om dokumentarisk fortælling, filmisk sprog og mavefornemmelse. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1361 København K
Dage:
3 dage
Pris:
12.400 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.