Henrik Bjerring

Henrik var gennem en årrække redaktør og udvikler i DR-Videnskab. Han har opfundet og produceret en bunke tv-formater til DR, blandt andet “POV” (DR3), “Diagnose Søges” (DR1) og “Ond, ondere, ondest” (DR3) samt en lang række af videnskabelige og teknologiske serier og programmer til DR2. Han har desuden dækket teknologi fra Kina, Afrika, Europa og USA i “So ein Ding” med fokus på kreative start-ups og kunstig intelligens. Han har i dag eget produktionsselskab, underviser og arbejder med kreativ udvikling.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)

Kommende kurser

AI – i dit daglige arbejde

Forår 2024

Vi ser på, hvor god kunstig intelligens er til at skrive, opfinde fotos, lave lyd og video - ja, egentligt bare lave noget af alt dit arbejde. Du vil få værktøjer, du kan bruge, men vi tager også en tur i helikopteren, så du vil begynde at forstå, hvad AI betyder for fremtiden og dit arbejdsliv. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1171, Kbh.
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.300 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.

Lav tv-formater

Forår 2024

Hvorfor bliver nogle formater en succes og andre ikke? På kurset her lærer du en bunke format-tricks, mens du laver din egen serie. Vi tager de bedste tricks fra Hollywood og arbejder med ting som ydre og indre motor, greb, budskab, rammer og ikke mindst kapitler. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1171 Kbh.
Dage:
3 dage
Pris:
12.100 kr. + moms | PU-støtte: 3.900 kr.