Henrik Bjerring

Henrik var gennem en årrække redaktør og udvikler i DR-Videnskab. Han har opfundet og produceret en bunke tv-formater til DR, blandt andet “POV” (DR3), “Diagnose Søges” (DR1) og “Ond, ondere, ondest” (DR3) samt en lang række af videnskabelige og teknologiske serier og programmer til DR2. Han har desuden dækket teknologi fra Kina, Afrika, Europa og USA i “So ein Ding” med fokus på kreative start-ups og kunstig intelligens. Han har i dag eget produktionsselskab, underviser og arbejder med kreativ udvikling.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 6 evalueringer)

Kommende kurser

Fra fakta til fiktion

Forår 2023

I løbet af en uge lærer du de vigtigste ting, der skal til for at arbejde med tv-fiktion. Kurset er opbygget efter egne erfaringer for, hvad der behøves, når man tager rykket fra journalistisk fakta-tv til tv-fiktion. Der er to undervisere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1171 København K
Dage:
5 dage
Pris:
18.400 kr. + moms | PU-støtte: 4.500 kr.

Lav tv-formater

Forår 2023

På dette kursus tager vi de bedste tricks fra fiktive Hollywood-fortællinger og bruger dem til at lave vores egne fakta og livsstils tv-formater. Dette 3-dages kursus har med succes været afholdt adskillige gange og underviseren har mere end 15 års erfaring med udvikling af formater. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1302 København K
Dage:
3 dage
Pris:
12.100 kr. + moms | PU-støtte: 4.050 kr.

Fra flow til streaming

Forår 2023

På dette kursus suger vi erfaringerne fra nogle af de folk, som er længst fremme med streaming. Vi ser både på en mulig erstatning for den gamle berettermodel samt ting som anslag, cliffhangers og ikke mindst, hvordan du får seerne til at vælge lige præcis dit program. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1171 København K
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
4.100 kr. + moms | PU-støtte: 1.350 kr.