Arbejde hurtigere Photo Mechanic – HOLD

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 Odense C
Dage:
1 dage
Pris:
3.375 kr. + moms | PU-støtte: 900 kr.
Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 115 evalueringer)
Efterår 2023
Photo Mechanic
Photo Mechanic

Photo Mechanic og Photo Mechanic+ er fotografens bedste ven når det handle om at gennemse dine billeder igennem, tilføje metadata og exportere billederne ud. Programmet er super hurtigt til at udvælge dine billeder med farve eller stjernemarkering, navngive og tilføje metadata til dine fotografier. Med programmets indbyggede code replacement kan du tilføje variabler i dine metadata så det bliver en leg at får tilføjet info til dine billeder under import eller senere i din process. Vi kigger på Photo Mechanics+ der har en super hurtig arkiv del, hvor du kan lave billede billedarkiv. 

Udbytte:

På kurset får du indsigt i Photo Mechanic og Photo Mechanic+ mange muligheder for at gennemse og udvælge dine billeder inden de tilføjes metadata inden du redigere dine billeder i dit favoritprogram. Du lære om at kode din IPTC så billede info opdateres automatisk og du får indsigt i code replacement og variabler. I Photo Mechanic+ kigger vi på programmets super hurtige billedarkiv. Vi oprette arkiv over dine billeder og lære at søge og tilføje data.

Indhold:

  • Gennemgang af brugergrænsefladen i programmet og den personlige tilretning 
  • Code Replacement og variabler
  • God praksis for udfyldelse af billedtekster og IPTC skabelon.
  • Opsætning og ingest til automatisk opsatte mapper.

Henvender sig til:

Kurset henvender sig til fotografer, fotojournalister eller andre der ønsker at få kendskab til fotopbrowser og billedearkiverings programmet Photo Mechanic og Photo Mechanic+.

Undervisningsform: 

Kurset afholdes som klasseundervisning i små hold på 4-8 elever. Undervisningsformen er tavleundervisning vekslende med individuelle øvelser. Kursusfiler udleveres. Efter endt kursus udstedes kursusdiplom.

Efter endt kursus udstedes kursusdiplom.

Kursusprisen er ex. moms, dækker kursusmappe og materiale.

——

Generelle regler:

Kursusprisen er eksklusiv moms.

Kurset bliver afholdt som klasseundervisning i små hold på 4-8 elever. Undervisningsformen er tavleundervisning vekslende med individuelle øvelser.

Du skal selv have en Mac eller PC med nyeste Photo Mechanic eller Photo Mechanic+ installeret.

Kurset er sat af fra kl. 09.30 til 16.30, men det aftales nærmere med den enkelte kursist. 

Alle kursister får undervisningsmateriale.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et administrationsgebyr på 1000,- dkr. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

Undervisere

Underviser Robert Wengler

Robert Wengler, indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. Siden 2000 har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.

Mere om dette kursus