Konference: genopdag efteruddannelsen!

Brugen af efteruddannelse falder støt hos journalister og kommunikationsfolk. Hvorfor? Og er det så grelt, at det kan gå ud over den faglige udvikling og konkurrencedygtigheden i den danske mediebranche? Hvad skal der til for, at efteruddannelse skaber mere værdi? Det finder vi ud af 6. juni, hvor du kan høre om blød magt, motivation, transfer af viden, personlighedsprofiler med blandt andre ledelsesekspert Helle Hein, medieleder-uddanner Klaus Henriksen og transfer-ekspert Bent Gringer. Konferencier er Janne Aagaard.

”Det sku’ vær’ så godt, og så’ det faktisk skidt”. Eller det er i hvert fald en kilde til stor undren, at færre og færre ansatte i medie- og kommunikationsbranchen bruger den enestående mulighed for efteruddannelse gennem Pressens Uddannelsesfond.

På denne konference udforsker vi efteruddannelse som et redskab til udvikling og motivation for medarbejderen og som noget, der bidrager med større værdi for lederen og organisationen. Vi ser på, hvordan mellemledere og tillidsfolk kan skabe lyst til læring og motivere deres kolleger og medarbejdere til at tage af sted. Vi ser på, hvordan efteruddannelse kan bidrage med ny indsigt til virksomheden og på, hvordan man konkret arbejder med at få aktiveret den nye viden, de kommer retur med til gavn for hele arbejdspladsen.

Og det bliver alt andet end tørt, når vi sætter landets fremmest eksperter inden for ledelse, motivation og erhvervspsykologi sammen med MUS-samtaler og humor på en mandag i juni.

Målgruppe: Redaktionelle chefer, tillidsvalgte, personaleansvarlige, HR-chefer, andre med særlig interesse for efteruddannelse på mediearbejdspladser og i organisationer.

Tid og sted: Mandag den 6. juni 2016 fra kl. 13-18 i Politikens foredragssal (JP/Politikens hus, indgang i Vestergade 28)

Pris og tilmelding: Gratis, men no-show-fee på 250 kr. Tilmelding via dette link.

Program: Se hele programmet her.