Akademi

Layout

Bliv klædt på til at løse både store og små grafiske opgaver til trykte medier Læs mere »

Den kreative proces

Det er ikke nok at have en god ide, hvis den dør i processen, fordi du mangler de rigtige teknikker og redskaber til at udvikle den. På dette kursus får du overblik over alle faser i den kreative proces, så du kan udvikle, planlægge og gennemføre originale løsninger og produkter. Læs mere »

Fotografi

Lær at tage bedre fotos. Hvis dine billeder skal være gode nok til at blive offentliggjort, skal du kende til komposition, teknik, foto-genrer og have en generel stilforståelse. Det lærer du på dette fotokursus. Læs mere »

Projektledelse i mediebranchen

Lær at styre og lede medieprojekter effektivt fra start til slut. Kurset klæder dig på som projektleder og giver dig redskaber til at styre et konkret medieprojekt inden for de vigtigste områder. Læs mere »

Illustration

Understreg dine budskaber med visuelle virkemidler i form af fotos, infografikker, illustrationer eller grafiske designelementer Læs mere »

AFLYST: Typografi

Lær at forstå og bruge typografi i design- og kommunikationsprocesen: Skrifttyper, designprodukter, læsbarhed og samspillet med andre visuelle elementer.  Læs mere »

Kommunikationsdesign

Forskellige medieplatforme har forskellige vilkår og designprincipper. På dette kursus lærer du at designe til mange forskellige medier - både digitale og trykte. Læs mere »

Motion Graphic Design

Bliv i stand til at sætte budskaber i bevægelse ved hjælp af animerede billeder og grafik, og lær at tage de rigtige designvalg som Motion Graphics Designer.  Læs mere »