Zephyr Consulting

Zephyr Consulting er et mindre konsulenthus, som er opkaldt efter Zephyr fra den græske mytologi. Zephyr var den blide friske vestenvind, der bragte den, for naturen, så vigtige forårsregn. Regnen var værdifuld for at naturen kunne komme i fuldt flor. Hvor Zephyr gøder og bringer liv med vind og regn, hjælper vi virksomheder og organisationer med værktøjer og støtte, så de kan blomstre til gavn for virksomheden, medarbejdere og bundlinje.
Vi arbejder indenfor områder som projektledelse, ledelse samt leder-og medarbejderudvikling.
Vi brænder for at være med til at gøre en positiv forskel og sætter værdier som kvalitet, ydmyghed og ærlighed højt. Vi føler en stor forpligtelse overfor enhver opgave vi tager på os, hvilket også betyder, at vi indimellem hellere siger nej tak, end leverer en ydelse som vi ikke kan stå inde for.
Vi har hver mere end 30 års erfaring indenfor ledelse, optimering og udvikling af medarbejdere fra arbejde i ind- og udland.
Gennem ansættelser i bl.a. Forsvaret, Dansk Byggeri, Danfoss, Siemens og Maersk har vi fået en god og solid praktisk erfaring, som gør os i stand til at arbejde med forskellige typer af medarbejdere, kulturer og virksomheder. Vi har et stort fokus på, at vores aktiviteter skal skabe værdi for den enkelte kunde.

Kommende kurser

Ikke fundet

Beklager, der er ingen kurser under denne søgning.