Lene Rimestad

Mennesker – vi kommer ikke uden om mennesker, når vi arbejder som journalister. Det helt centrale for en journalist at kunne kommunikere med, om og til mennesker. Hvordan vi møder, ser og formidler til andre mennesker, er helt afgørende for, hvordan vores arbejdsliv og liv i det hele taget lykkes.

Lene Rimestad er specialiseret i og optaget af, hvordan vi får mere ud af vores samarbejder med hinanden, kilderne og modtagerne. Hendes ph.d. handlede om at fremme eller hæmme ideudviklingen på redaktionsmøderne. Hun har været med journalistpraktikanterne på arbejde i et stort forskningsprojekt, der afdækkede, hvordan praktikanterne lærer det praktiske journalistiske fag. Og så har hun mere end 30 års erfaring som blandt andet journalist på forskellige medier og underviser på Center for Journalistik, SDU og Kommunikation på Dansk på KU.

Læs mere på http://www.rimestad.dk/

Kommende kurser

Den ambitiøse lokale reporter

Efterår 2019

Mød andre ambitiøse lokaljournalister, og kom - og med hjælp fra underviseren - en tak dybere i researchen og arbejdet med at gøre interview og observationer til endnu bedre historier for modtagerne. Lær, hvordan du ved at tænke og samarbejde mere systematisk kan bruge din research til endnu mere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
5000 Odense C
ME plus:
ME
Dage:
3 dage
Pris:
7.500 kr. + moms | PU-støtte: 2.700 kr.

Feedback, der virker

Efterår 2019

Feedback er nøglen til dybe personlige, organisatoriske og faglige forandringer og forbedringer, men nogle gange passer nøglen ikke i låsen. På kurset bliver du klogere på, hvordan du kan blive bedre til at give feedback. Hvem er du som afsender, og hvem er modtageren, og hvad bør budskabet så være? Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1112 København K
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
5.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.