Lene Rimestad

Mennesker – vi kommer ikke uden om mennesker, når vi arbejder som journalister. Det helt centrale for en journalist at kunne kommunikere med, om og til mennesker. Hvordan vi møder, ser og formidler til andre mennesker, er helt afgørende for, hvordan vores arbejdsliv og liv i det hele taget lykkes.

Lene Rimestad er specialiseret i og optaget af, hvordan vi får mere ud af vores samarbejder med hinanden, kilderne og modtagerne. Hendes ph.d. handlede om at fremme eller hæmme ideudviklingen på redaktionsmøderne. Hun har været med journalistpraktikanterne på arbejde i et stort forskningsprojekt, der afdækkede, hvordan praktikanterne lærer det praktiske journalistiske fag. Og så har hun mere end 30 års erfaring som blandt andet journalist på forskellige medier og underviser på Center for Journalistik, SDU og Kommunikation på Dansk på KU.

Læs mere på http://www.rimestad.dk/

Kommende kurser

Aflyst: Feedback, der virker

Forår 2020

Virker det, du siger? Lederkurset giver dig redskaber og viden til at få dit hold at arbejde i samme retning. Erfarne ro-instruktører supplerer den teoretiske undervisning, så du kan afslutte dagen på vandet - uden at båden vipper. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2100 København Ø
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
5.000 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.