Pink Bird Video

Bag Pink Bird Video står Katja Hemming Hansen, der har over 25 års erfaring med videoproduktion både fra DR og som selvstændig videoproducent.

Hun har fra 2014 hjulpet nogle af de største og mindste organisationer i gang med at producere professionelle smartphone-videoer og har høj tilfredshed på kurser og forløb.

Hun har blandt andre hjulpet medlemmer i AJKS og Kommunikation og Sprog, samt Dansk Metal, Udenrigsministeriet, Københavns Kommune, Københavns Universitet, Danske Bank, Børsen, Enhedslisten og mange flere.

Katja afholder både åbne kurser, kortere workshops, foredrag og skræddersyede forløb tilpasset den enkelte organisation.

Katja har fra 2016 været tilknyttet som ekstern underviser, vejleder og eksaminator på KEA (Københavns Erhvervs Akademi) på blandt andet kurset Videokommunikation.

Kommende kurser

Mobilvideo kursus – 1 minuts dokumentar til sociale medier

Forår 2021

Lær at producere en 1-minuts dokumentar med mobilen. Du lærer alt, hvad du har brug for at kunne producere visuelle, fortællende videoer, der skaber opmærksomhed og fastholder på sociale medier. På kurset lærer du at udvikle idé og manuskript, samt at optage og redigere på din smartphone. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1112 København
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
5.600 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.

Videokursus – 1 minuts dokumentar på smartphone til sociale medier

Efterår 2020

Lær af en erfaren videoproducent at producere en 1-minuts dokumentarfilm på smartphone til sociale medier. Du lærer alt, hvad du har brug for, for at kunne producere visuelle og fascinerende mobilvideoer, der får opmærksomhed og kan fastholde dine brugere på sociale medier. To dages videokursus. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
1112 København
Dage:
2 dage
Pris:
6.800 kr. + moms | PU-støtte: 1.800 kr.