Peytz & Co

Peytz & Co er et digitalt bureau, der har arbejdet med medie-verden siden starten i 2002.
Vi laver resultatorienteret internet og udvikler både store, komplekse mediesites og rådgiver om brugen af alle former for digitale platforme i en hastigt forandret verden.
Vi samarbejder med bl.a. DR, TV2 Regionerne, Bonnier Publications , Ekstra Bladet, JyllandsPosten og Jysk Fynske Medier.

Evaluering af tidligere kurser fra denne udbyder
(Baseret på 3 evalueringer)

Kommende kurser

Lær at elske dine tal – Analytics for redaktører

Forår 2016

Viden er nøglen til succes – især på de digitale medier. Derfor bliver det vigtigere og vigtigere at vide, hvordan dit sit performer og hvordan dine læsere bruger dit indhold og dit site. På dette kursus lærer du at bruge Google Analytics, så du bliver klogere på dit site og dine læsere. Du lærer selv at identificere de vigtigste nøgletal, og hvordan du og dine kolleger arbejder med Analytics. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.700 kr. | PU-støtte: 780 kr.

Få nye læsere med sociale medier

Forår 2016

Dine nye læsere boltrer sig på de sociale medier, så hvis du vil i kontakt med dem, skal du også være aktiv på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan du kommunikerer på de sociale medier. På dette kursus lærer du, hvordan du bedst får dit indhold "ud over kanten", hvilket indhold, der virker bedst, og hvordan du "snakker" med de nye læsere. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2400 København NV
ME plus:
ME
Dage:
2 dage
Pris:
6.900 kr. | PU-støtte: 1.560 kr.

Effektiv SEO for journalister

Forår 2016

Hvis ikke du bliver fundet på Google, bliver du ikke læst. Måske ikke helt korrekt, men i dag er trafik fra Google en af de vigtigste kilder til nye læsere. På dette kursus får du hands on-erfaringer med at skrive artikler, som Google vil elske finde. Læs mere »

Startdato:
Udbyder:
Sted:
2200 København NV
ME plus:
ME
Dage:
1 dage
Pris:
3.900 kr. | PU-støtte: 780 kr.